Güncel Haberler

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan oğlunun düğününde para saçmıştı! Aşiret düğünlerini örnek gösterdi… Düğünde ne kadar takıldığı açıkladı

9 çocuk babası ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz haftalarda büyük oğlu Mustafa Yıldızhan ile evlendi. İzmir'de düzenlenen düğünde Ebru Yaşar, Cengiz Kurtoğlu ve Cafer-Derya Nazlı Baş sahne aldı.

TOMAR TOMAR SAÇILMIŞTI'DA

İzzet Yıldızhan'ın oğlunun düğünde binlerce dolar ve yüzlerce gram altın aldığı görüldü. İzzet Yıldızhan, oğlunun düğününde yakın arkadaşı Oktay Kaynarca ile birlikte oynarken havaya tomar para fırlattı.

İzzet 1

Türk lirası ve doların havada uçtuğu düğünün görüntüleri uzun süre konuşuldu. İzzet Yıldızhan, düğünün tüm gerginliğini atınca düğünde takılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

zafer 2

DÜĞÜNDE NASIL ASILDIĞINI AÇIKLADI

Ünlü türkücünün taktığı takılara ise “Beğendiniz mi?” Yıldızhan'a şu soru soruldu: “Şimdi doğuya bakın; aşiret düğünlerine vb. gelen arkadaşlarımdan böyle bir beklentim yok ama gelen herkese teşekkür ediyorum. Herkes üzerine düşeni yaptı ve gereğini yaptı. Bildiğiniz gibi takılar Düğünlerde giyilen elbise gelin ve damada yardımcı olmak için özel olarak dikilir.

Yaklaşık bir evin fiyatı kadar para topladılar; “Belki de bu bir evin parasını ödemekten daha fazlasıdır” diye yanıtladı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking