Güncel Haberler

ABD’li milyonerden ölümcül deney: Oğlunun kanını kendine naklettirdi! Genç kanı gençleştirir mi?

Bryan Jonhsan isimli Amerlikalı iş adamı milyonlarını genç kalabilmek için durdurmak için. Akıl sınırlarını zorlayacak miktarda takviye ilacı alıyor. Ancak kullanılan bu yöntem sağlıklı bulmuyor.

Amerikalı milyoner Bryan Johnson, asıl gençliğin karışımının gençlerin kanında olduğuna kanaat getirdi. Oğlunun kanını kendisine naklettirdi. Yeni bir tartışmanın ardından fitilini ateşledi. Atv Ana Haber'de yer alan habere göre, kullanılan ünlü milyonerin gençlik yolundaki düşüşleri hemfikir konusunda bir risk aldı. Ayrıca isimlendirilmemesi konusunda da uyarıyorlar. Amerikan iş adamının gençleşme uğruna denediği yöntemle hiçbir yerde yasal değil.

Ekran görüntüsü 2024-07-09 143855

Ünlü teknoloji CEO'sunun tek bir hedefi var. Veya 18 yaşından itibaren geri dönebilmek. Bu uğurda çocuğunun kanını kendisine, kendi kanını ise babasını yaşatıyor. Editörün doğum gününün üzerinden 25 yıl geçti.

Ekran görüntüsü 2024-07-09 144004

Bryan Johnson'ın eski ve yeni halini görenler şaşkına dönüyor. Peki, genç kanını yaşamak gerçekten yaşlılığı çevirebilir mi?

“BUNUN ADI ESTETİK ŞİDDET, YAPMAYIN”

Konuya dair açıklamalarda bulunan Genetik Kök Hücre ve Medikal Uzmanı Dr. Cansen Yeni Kut, “Böyle bir çalışmanın daha sonucu bunun yararlı olduğuyla ilgili herhangi bir veri yok. Hatta tam tersi çok ciddi zarar da görünüyorlar.

“ÖLÜME KADAR GÖTÜREBİLİR”

Ekran görüntüsü 2024-07-09 143837

Başka birinden parçacık çekirdekler halinde kişide bir immür reaksiyonu yaratarak hızlı bir şekilde anaflaktik şoka sokarak ölüme kadar götürebilir. Bu sayede elde edilen tedavilerde doku sağlığı son derece önemlidir. Çocuklardan hormon almak, kan almak ucu açık olan zararlı verilebilecek birçok yere yönelik estetik şiddet söyleyerek.” ifadelerine yer verdi.

İfade etmek
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kediyi 4.kattan aşağı atmıştı!  Karar verildiKediyi 4.kattan aşağı atmıştı! Karar verildi
Ehliyet alacaklar dikkat!  Yeni düzenleme getirildiEhliyet alacaklar dikkat! Yeni düzenleme getirildi
Kadın öğretmen, erkek öğretmen silahla vurduKadın öğretmen, erkek öğretmen silahla vurdu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber