Güncel Haberler

Altay Bayındır’dan Galatasaray itirafı geldi! ”Açık ara Türkiye’nin en tehlikeli atmosferi…”Fenerbahçe

Sezon başında İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’a transfer olan milli takım kalecisi Altay Bayındır, Manchester United TV’de yayınlanan podcast’e konuk oldu. Yükselen yıldız kaleci, eski Manchester United futbolcusu David May ve sunucu Sam Homewood’un sorularını yanıtladı. Kaleciliğe nasıl başladığını anlatan Bayındır, şöyle konuştu: “Bahçede oyun oynarken asla kaleci pozisyonuna girmem. Her zaman forvet olurdum. İlk oynadığım mevki defanstı, sonra forvet olarak oynadım.

İlk kulübüm olan Bursaspor’da defans oyuncusuydum. Bir gün kaleci idmana gelemeyince antrenörümüz bana şunları söyledi: “Altay uzunsun, kaleye git ama eğlenecek vaktin yok” dedi. Hem defans hem de forvet olarak oynamak istiyordum ama ‘tamam deneyelim’ dedim. Kaleye çıktım ve kendimi harika hissettim. Top geldiğinde topa doğru atlıyordum ve herkes bana sen yapabilirsin diye bağırıyordu. Top bana doğru geldiğinde ve yakaladığımda herkes “harikasın, hadi” diye bağırıyordu. “Penaltıyı kurtarmaya gelince benden daha iyi kimse yoktu” dedi.

Kalecilerin farklı forma giymesinin dikkatini çektiğini belirten Unitedlı oyuncu, şunları söyledi: “O dönemde bütün maçları izliyordum. Bütün oyuncular aynıydı ama kaleci farklı forma giyiyordu. Gerçekten hoşuma gitti.”

Kaleciliğe geçmeden önce annesine danıştığını da söyleyen başarılı futbolcu, şöyle konuştu: “Annem mutfaktaydı, ona ‘Şu anki pozisyonum hakkında ne düşünüyorsun? İleriye oynayabilirim. Ya da pas verebilirim’ dedim. kaleciye.” Çok fazla bilgisi olmasa da biraz biliyordu çünkü her gün evde maç izliyorduk ve bana şunları söyledi: “Dedi ki: ‘Kaleye gidebilirsin, senin için daha iyi olur. Uzun boylusun ve orada daha az koşmanız gerekiyor'” diye açıkladı.

“ANNE, HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

“Anne, her şey için teşekkür ederim. Kalede olmayı seviyorum. Konumumu seviyorum. Tabii ki çok farklı ve zor. “Zor ama topu yakalamak güzel bir duygu.”

“GALATASARAY EN BÜYÜK DERBİYDİ”

f411a0ecfbd5625c37539cd80e917431d263533a

Sam Homewood; “Fenerbahçe’deyken en önemli maç ya da dikkat etmeniz gerektiğini düşündüğünüz takım hangisiydi?” “Galatasaray” sorusunu yanıtlayan Bayındır, “Galatasaray en önemli derbiydi. Beşiktaş’la oynadığımız maçlar da harika maçlardı ama Galatasaray farklıydı ve ben o atmosferi sevdim.”

Manchester United’ın eski futbolcusu David May, şunları söyledi: “Galatasaray maçı öncesinde Boğaz’da bir otelde konakladık ve Galatasaraylı taraftarlar gece boyunca otelde bir aşağı bir yukarı dolaşarak bizi uyanık tutmak için gürültü yaptılar. şimdiye kadarki en iyi ve en tehlikeli atmosfer.” “dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Lionel Messi'nin kazandığı Ballon d'Or ödül töreninde yemin!Lionel Messi’nin kazandığı Ballon d’Or ödül töreninde yemin!
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek takımların sıralaması belli oldu!Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılabilecek takımların sıralaması belli oldu!
Şampiyonluk oranları yine değişti!Şampiyonluk oranları yine değişti!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking