Güncel Haberler

Avcılar’da otoparkta kanlı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kaza, saat 19.30 sıralarında Firuzköy ilçesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerindeki otoparkta meydana geldi. Otoparka gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi ile otoparkta bulunan Murat A. ve Caner Ş. Aralarında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında saldırganlardan biri, Murat A. ve Caner Ş.’ye ateş etti. Olayın ardından saldırganlar kaçtı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi müdahale etti. Sağlık ekipleri, Murat A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Caner ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

avcılar-parkında-insanlara-silahlı-saldırı-1-yaralı-1-yaralı_9497_dhaphoto3

YAKINLARI OLAY YERİNDE SİNİR ATAĞI GEÇİRDİ

Saldırıyı öğrenen Murat A. ve Caner Ş.’nin yakınları otoparka akın etti. Çevik kuvvet olay yerinde önlem alırken, saldırıya uğrayanların yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, saldırının ardından olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı. (DHA)

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
KYK yurdunda asansörün halatları kopup zemin kata düştü!  Son dakikada çıkmayı başardılarKYK yurdunda asansörün halatları kopup zemin kata düştü! Son dakikada çıkmayı başardılar
O ülkede korku!  70'ten fazla ceset bulunduO ülkede korku! 70’ten fazla ceset bulundu
Cumhuriyet Bayramı törenindeki açıklamaları sosyal medyaya yansıyan öğretmen tutuklandıCumhuriyet Bayramı törenindeki açıklamaları sosyal medyaya yansıyan öğretmen tutuklandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking