Güncel Haberler

Bahçelievler’de aynı gün içinde bir çökme haberi daha! 4 katlı binanın çevresinde önlem alındı

Bahçelievler'de iki farklı ev aynı gün çöktü. 7 katlı binanın sabah çökmesinin ardından bu kez Hürriyet Mahallesi Güngören Sokak üzerinde bulunan binanın çatı oluğu henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Beton parçaları balkona ve alt katın zeminine dağılmıştı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

İhbarın ardından itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri olay yerine müdahale etti. Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Bunun yerine Bahçelievler Belediyesi'ne bağlı teknik ekiplerin binada inceleme yapacağı öğrenildi. Bina tedbir amacıyla boşaltıldı.

Ancak çökme anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

SABAH SAATLERİNDE BENZER OLAY

Bahçelievler Zafer Mahallesi Yadigar Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bina sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çöktü, ölen ya da yaralanan olmadı.

İlk 3'ü çöken 7 katlı binanın kontrollü yıkımı tamamlandı. Yıkımın tamamlanmasının ardından binadaki enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı.

(AA)
Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Su parkında akıntıya kapılan çocuğu kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti.Su parkında akıntıya kapılan çocuğu kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti.
49 dereceydi!  O ülkede 6 günde sıcaktan 568 kişi öldü49 dereceydi! O ülkede 6 günde sıcaktan 568 kişi öldü
Hayatını kaybetti ama 11 yıl daha insanlığa hizmet etti!  Haberi görünce cesedini bağışladıHayatını kaybetti ama 11 yıl daha insanlığa hizmet etti! Haberi görünce cesedini bağışladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking