Güncel Haberler

Bakan Tunç, görevde yükselme sınav sorularıyla ilgili iddiaları yalanladı

Bakan Tunç, Adalet Bakanlığı kadro yükseltme sınavı ve unvan değişikliğine ilişkin sorularla ilgili iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Tunç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Adalet Bakanlığımızın terfi sınavında 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu var? Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?' “Bu soruların sorulduğu iddiaları tamamen asılsız ve büyük bir yalan. Mülakatlarda kesinlikle bu doğrultuda sorular sorulmadı. Kimsenin bu iftirayı dile getirmesi ve bunu siyasi araç olarak kullanması doğru değildir. Yalan ve algılara dayalı gündem oluşturmak, yanlış bilgilere dayanmak ahlaki değildir ve siyasi etiğe de uygun değildir.” (AA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in soruya yanıtı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in “hükümet değişikliği” sorusuna yanıtı: Cumhurbaşkanımız uygun gördüğü her kararı veriyor.
6-8 Ekim olaylarında yeni gelişme6-8 Ekim olaylarında yeni gelişme
A101'e musluk suyu sebili geliyor!  18 Nisan 2024 A101 Aldın, Aldın İndirimli Ürün KataloğuA101'e musluk suyu sebili geliyor! 18 Nisan 2024 A101 Aldın, Aldın İndirimli Ürün Kataloğu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking