Güncel Haberler

Başkan Önal, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Harmancı’yı ağırladı – GÜNDEM

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin inşa etmek istediği matematik ve zeka oyun alanının örneğini görmek için Bayraklı'ya gelen Harmancı ve beraberindeki heyet, asırlık matematik ve zeka oyun alanında incelemelerde bulundu. Bayraklı ile Lefkoşa arasında geliştirilebilecek işbirlikleri konuşuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Önal, “Dayanışma kentlerinin kalkınması için öneri ve planlarımızı karşılıklı olarak paylaşacağız.”

ASIRLIK MATEMATİK VE ZEKA OYUN ALANINI İNCELEDİLER
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ve beraberindeki heyet, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal'ı ziyaret etti. Başkan Önal, iki kardeş şehir arasında her türlü işbirliğine açık olduğunu söyledi. Lefkoşa'nın Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan “Bayraklı Belediyesi 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyun Alanı” maketini taşımak istediğini belirten Başkan Harmancı, daha sonra heyet ve Başkan Önal ile birlikte parkta incelemelerde bulundu. Görevlilerden operasyonla ilgili bilgi aldı.

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER ANINA KARANFİL
Gezinin ardından Başkan Önal, Başkan Harmancı ve beraberindeki heyet, 30 Ekim 2020 İzmir depreminde hayatını kaybedenler anısına inşa edilen anıtı ziyaret etti. Anıtın üzerine hayatını kaybeden vatandaşların anısına karanfiller konuldu. büyük yıkımda.

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ
Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı'yı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, şöyle konuştu: “Bayraklı ve Lefkoşa'nın ortak projelerinde işbirliği yapacağız. Karşılıklı fayda sağlayacak her türlü iş birliğine hazırız. iki şehir için.”
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş