Güncel Haberler

Beşiktaş’tan İçişleri Bakanlığı’na başvuru!Beşiktaş

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, “Spor birleştirir. Sporun bu birleştirici doğasını bozacak her türlü eyleme tüm kulüplerin karşı çıkması gerektiğine inanıyoruz. Yöneticilere, oyunculara ve taraftarlara saygı çerçevesinde her türlü olanağı sağlıyoruz. Konuk ekibin Tüpraş Stadı’nda yani evimizde; “Maalesef deplasman maçlarında Beşiktaş taraftarına yönelik insanlık dışı ve hukuka aykırı tutum ve davranışlar sergileniyor.” denildi.

Beşiktaş taraftarlarının deplasman maçlarında sıkıntı yaşadığı iddia edildi ve şu ifadeler kullanıldı:

“Son Sivasspor maçımızda ve bir önceki Rizespor deplasman karşılaşmamızda, kötü hava koşullarına rağmen ayakkabılarını çıkaran ve kişilik haklarına aykırı aramalara maruz kalan taraftarlarımızın maçı izlemesi engellenmeye çalışıldı. Kulübümüz bugüne kadar fotoğrafları İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdi: “Görüntülü ve yazılı delillerle şikayette bulunuldu ve önlem alınması talep edildi.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
F.Bahçe'de bir ayrılık daha yaşandıF.Bahçe’de bir ayrılık daha yaşandı
Emre Kılınç, Taylan Antalı ve Okan Kocuk'u suçladı!Emre Kılınç, Taylan Antalı ve Okan Kocuk’u suçladı!
''Bu maçın VAR hakemi ile F.Bahçe'nin VAR hakemi hep aynı...''”Bu maçın VAR hakemi ile F.Bahçe’nin VAR hakemi hep aynı…”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking