Güncel Haberler

Bileği kesti fotoğrafını çekip kız arkadaşına gönderdi! Dairenin kapısı kırılarak kurtarıldı

Olay, saat 23.00 sıralarında Osman Gazi ilçesi 1058 Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın en üst katındaki stüdyo dairede meydana geldi. Kız arkadaşıyla sorun yaşayan AG (23), iddiaya göre bıçakla sol bileğini kesti. AG daha sonra cep telefonuyla kesilen bileğin fotoğrafını çekerek kız arkadaşına gönderdi.

BİRÇOK EKİP GÖNDERİLDİ

Fotoğrafı gören kız arkadaşı, durumu hemen aynı binada kalan diğer arkadaşlarına anlattı. Daha sonra bina kiracıları AG’nin kaldığı apartmana giderek kapıyı çaldı ve kapının açılmaması üzerine 112 acil çağrı merkezinden yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri müdahale etti.

BİLİNÇLİ BULUNDU

Adrese koşan polis ekiplerine AG kapıyı açmayınca, itfaiye ekipleri tarafından apartmanın kapısı kırıldı. Ekipler içeri girdi ve AG’yi baygın, kanlar içinde buldu.
AW125740_03
Evdeki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı genç, daha sonra ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in teklifini onaylamadı...Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in teklifini onaylamadı…
 Şöyle açıkladı: “Hep aynı kadın düşmanlığı”: Bunu arka arkaya 6 kez söyledi!
İYİ Parti ve Anavatan Partisi'nin İstanbul adayları açıklandıİYİ Parti ve Anavatan Partisi’nin İstanbul adayları açıklandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking