Güncel Haberler

‘Bir Türk kulübüne gitme ihtimalim var’

Antalyaspor’un Polonyalı futbolcusu Adam Buksa, milli takımın antrenman kampında olağanüstü açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Antalyaspor’daki performansını değerlendiren Buksa, şunları söyledi: “Sezon öncesinde Türkiye’deki kariyerimin nasıl olacağını bilmiyordum. Geçen sezon sakatlığımdan dolayı pek oynayamadım. Benim için zor bir dönemdi. Ancak bu sezon hemen hemen tüm maçlarında oynadım. Yaralı ayağımdan dolayı biraz endişelendim. Hiçbir sorun olmadığını gördüm. Bu benim için iyi bir şey.” dedi.

“ICARDI, DZEKO VE KALECİLERİN KRALLIĞI”

İstatistikleriyle ilgili konuşan Polonyalı golcü şunları söyledi: “İstatistiklerimden oldukça memnunum. Antalyaspor’un şampiyonluk mücadelesi veren ve fazla pozisyon oluşturmayan bir takım olduğunu düşünürsek bu rakamları iyi buluyorum. Bu da iyi durumda olduğumu gösteriyor.” Dedi.

Başarılı forvet, gol kralı oldu “Geçen sezon Antalyaspor’da Haji Wright ligde 15 gol atmıştı ve bu çok iyi bir istatistik olarak değerlendirilmişti. Bu gol sayısına ulaşmak benim için büyük bir başarı olurdu. Şu anda ligde Dzeko’nun 18 golü, Icardi’nin ise 17 golü var” En çok gol atan oyuncu benim. “Harika bir şey olabilir ama çok zor çünkü hem Galatasaray hem de F.Bahçe bir maçta 5-6 gol atabiliyor. Bunun için sezon sonuna kadar iyi bir performans sergilemem gerekiyor. En golcü olmak doğru. artık bu benim gizli hayalim.” dedi.

“ÖNEMLİ MAÇLARDA GOL ATARSANIZ HAKKINIZDA KONUŞURLAR”

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında konuşan Buksa, şunları söyledi: “Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Türkiye’nin en çok taraftara sahip üç büyük kulübü. Televizyonda yapılan tüm yorum ve analizler bunlarla ilgili. Bu yorumlar onlarla oynayan kulüpleri de içeriyor. Beşiktaş’a attığım veya attığım gol F.Bahçe sahasındaki iki gol: “Gol beni ve Antalyaspor’u konuşturdu”. Sözlerini söyledi.

FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ, GALATASARAY

Adam Buksa, “Türkiye’de kendinizi duyurmak istiyorsanız bu tür önemli maçlarda iyi şeyler yapmalısınız. Bu maç size düşük bir rakibe karşı oynanan bir maçtan fazlasını veriyor. Bu maçları unutamazsınız. Fenerbahçe’ye karşı 52 bin seyirciyle oynadık. Daha önce hiç böyle bir stadyumda “Hiç yüksek sesle yuhalama duymamıştım. Beşiktaş’ın şu anda kötü oynadığı için tam kadrosu yoktu ama en çok ses getiren maçlar, F.Bahçe ve Galatasaray’a karşı oynadığımız maçlardı.” açıklamayı yaptı.

“Başka bir Türk kulübüne gidebilirim”

Antalyaspor’daki geleceği hakkında konuşan Pole, şunları söyledi: “Antalyaspor’da şu anda transfer yasağı var ve bu durumun yakın gelecekte değişip değişmeyeceğini bilmiyorum. Hiçbir zaman sözleşmemdeki opsiyon kadar para harcamadılar. Gerçi ben kazandım demiyorum.” Antalyaspor’da olmayacağım “Gelecek sezon kesinlikle orada kalma şansım çok düşük. Kondisyonumu yeniden kazanmak ve Avrupa’da gösteriş yapmak için “Ben istedim. Her ne kadar Asya’ya daha yakın olsa da bu, UEFA himayesinde bir şampiyona. Hedefime ulaştım. Geleceğin bana ne getireceğini bilmiyorum ama” Başka bir Türk kulübüne gitme ihtimalim çok düşük.” Dedi.

Buksa, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşananları şöyle anlattı: “Pek hoşlanmadığım bir durum. Trabzon’da yaşananlar ya da daha önce Ankara’da hakeme atılan yumruk… Bunlar gerçekten gitmek istediğim yerin burası olup olmadığını iki kere düşündüren olaylar. Bu tecrübelerle kariyerime devam ediyorum. Ne olacağını bilemezsiniz. Hakemler pek iyi değil. “Evet ama hakemlere saygı neredeyse yok. Bu onların işini pek kolaylaştırmıyor.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking