Güncel Haberler

‘Çocuğa cinsel istismar’ suçundan gözaltına alınmıştı: İranlı ‘öğretmen’ adliyeye sevk edildi – Son Dakika Türkiye Haberleri

Sosyal medyada ortaya çıkan iddialara ilişkin resmi bir açıklama yayımlandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, müştekilerin ifadelerinden çocukların cinsel istismara uğradığının açıkça anlaşıldığı, okulda çalışan İranlı BG'nin sadece oturma iznine sahip olduğu ve bulunmadığı kaydedildi. oturma izni. Açıklamada şunlar belirtildi:

“İstanbul Emniyet Müdürlüğü memurlarından, Çekmeköy 21 Mayıs 2024'te ilçedeki bir okulda meydana gelen ve bazı sosyal medya hesaplarında haberleşen “küçüklerin cinsel istismarı” olayına ilişkin yapılan incelemede; Şikayetçilerin ifadelerinden çocukların ilçe okulunda görev yapan öğretmen tarafından cinsel istismara uğradığı, şüpheli BG'nin ise aynı gün yakalanarak gözaltına alındığı anlaşıldı. Şüpheli hakkında yürütülen soruşturmada; Kendisinin 3 Kasım 2024 tarihine kadar aktif ikamet izninin olduğu ancak çalışma izninin olmadığı anlaşıldı.

Öte yandan okul yönetimi konusunda 'Suçun ihbar edilmemesi' ve 'kaçak işçi kullanılması' Adli ve idari işlemler başlatıldı. “Olayda yakalanan şüpheli, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan yürütülen soruşturmanın ardından 22 Mayıs 2024 tarihinde adli makamlara sevk edildi.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking