Güncel Haberler

Fiyatı düştü! Çok satan Cosori airfryer Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Mutfağınızda yağ tüketimini en aza indirmek istiyor ancak hazırladığınız yemeklerin lezzetli olmasını istiyorsanız kaliteli bir hava fritözüne ihtiyacınız var! Yağlı yiyeceklerden uzaklaşmanızı sağlayacak Airfryer’lar sağlıklı bir yaşama adım atmanıza yardımcı olacak! Üstelik bunu son derece pratik ve hızlı bir şekilde yapacak! Nasıl? İndirimli fiyatıyla göz dolduran ödüllü Cosori fritözün özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına gelin hep birlikte göz atalım.

COSORI XXL 5,5 litre hava fritözü

5,5 litre hacmiyle COSORI XXL Airfryer 5,5 litre, geniş aileler için mükemmeldir ve 11 önceden ayarlanmış programa sahiptir. Geniş LED dokunmatik ekranıyla dikkat çeken cihazı manuel olarak veya akıllı telefonunuz üzerinden kontrol edebilirsiniz. Ön ısıtma ve sıcak tutma fonksiyonu da bulunan ürünün parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Yapışmaz kızartma sepetleri FDA ve PFOA içermez. Yemeğinizi %85’e kadar daha az yağ tüketimiyle pişirmenize olanak sağlayan ürünün VeSync uygulaması, 100 adet orijinal tarife sahiptir ve seçtiğinizde, önerilen ayarlarla pişirme işlemi otomatik olarak başlar. Daha sonra denemek istediğiniz birçok tarifi akıllı telefonunuza indireceğiniz VeSync uygulamasına kaydedebilirsiniz. Ayrıca COSORI sürekli destek sağlamaktadır.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “4 kişilik bir aileyiz. Boyutu bizim için ideal, sepetlerin yanmaz ve yapışmaz olması harika. Bu da temizliği çok kolaylaştırıyor, dayanıklılığı ve kalitesi tartışılmaz.”

  • “Sağlıklı ve kullanışlı yemekler pişirmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyoruz.”

  • “Her şey harika. Ürünün kalitesi tartışılmaz.”

  • “2022 yılının kasım ayında aldık, 4 aydır kullanıyoruz ve çok memnunuz. Et, tavuk ve patatesi denedik, hepsi çok lezzetli ve hızlıydı. Zamandan ve paradan tasarruf sağladığını söyleyebilirim.”

Ürünü keşfedin

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking