Güncel Haberler

Gündem yaratacak ‘Cumhurbaşkanı Danışmanı’ iddiası! Valiyle tartıştı; ‘Boş verin yerini beğenmiyorsa çeksin gitsin’

Cumhurbaşkanı danışmanlarından birinin katıldığı toplantıda görevine karşı çıktığı ve valiyle tartıştığı iddia edildi. Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan'ın verdiği kamera arkası bilgilere göre; Toplantı sırasında oturduğu yerden memnun olmayan Cumhurbaşkanlığı danışmanı, valinin yanına giderek, “Benim koltuğum sizin yanınızda olmalı. “Ben başkanlığı temsil ediyorum” dedi. Konuyu Cumhurbaşkanlığına taşıyan vali şu cevabı aldı: “Önemli değil, yerini beğenmiyorsa bırak gitsin.”

Cumhurbaşkanlığı danışmanlarının parti içindeki her konuşmanın konusu olduğunu belirten Nuray Babacan, bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı:

“İktidar partisinin liderliği şunu sordu: “Nerede hata yaptık?” Devlet yönetiminde beklenen adımları atamayan AKP yönetimi, kampa hazırlanırken kendi sorunlarına odaklandı Cumhurbaşkanlığı danışmanlarına yönelik iç tepkiler Kamu muayenelerinde yapılan görüşmeler ve hastanelerdeki randevu sistemine ilişkin şikayetler artıyordu.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın kemer sıkma tedbirlerinin dışında tutulması, verimsiz görülen danışman sayısının azaltılması ve saray komitelerinin işleyişinin tartışılması gerektiğini düşünen pek çok kişi var. Meclis grubunun ve parti genel merkezinin politikasına aykırı açıklamalar yapan, zaman zaman tartışan kişilerin ortadan kaldırılması çağrısında bulunuyor.

“YERİNİ SEVMİYORSA BIRAKIN GİTSİN”

Özellikle yakın zamanda yaşanan bir olay, sayıları 45 civarında olan danışmanları bir kez daha hedef tahtasına getirdi. Bu danışmanlar ordusundan biri, hepsinin kartvizitinde “Cumhurbaşkanlığı Danışmanı” yazıyor ve onlara sanki kendilerine davranılıyormuş gibi davranılmak istiyor. “Benzersiz ve eşsiz” olmaları protokol krizine neden oldu. Bir kadın danışman, bir ilde katıldığı bir toplantıda valinin yanına giderek, “Benim yerim senin yanı olmalı. Oturduğu yere itiraz etti ve “Ben başkanlığı temsil ediyorum” diyerek valiyle tartıştı. Vali konuyu Cumhurbaşkanlığına götürdüğünde “Boşver, yerini beğenmiyorsa bırak gitsin” cevabını aldı.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Amcasından talimat aldı, zalimse kadına saldırdı!  18 yaşındaki silahlı adam tetikçi olarak ne kadar aldığını itiraf ettiAmcasından talimat aldı, zalimse kadına saldırdı! 18 yaşındaki silahlı adam tetikçi olarak ne kadar aldığını itiraf etti
Türkiye'yi şok eden vahşi görüntüler!  Acı haber bugün geldiTürkiye'yi şok eden vahşi görüntüler! Acı haber bugün geldi
Parası olmayanlara bedava yardım edin!  Vatandaş hizmetten memnunParası olmayanlara bedava yardım edin! Vatandaş hizmetten memnun

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom