Güncel Haberler

Güzel goller müthiş sonuç – Son Dakika Spor Haberleri

Bu turnuvanın iyi gollerin olduğu bir turnuva olduğu ortaya çıktı. İlk maçta iki Alman forvet güzel goller attı. İki güzel gol şansımız oldu.

Sağ bek Mert topa o kadar sert vurdu ki Ferdi'nin faul çizgisinden yaptığı ortayı defans temizlemek zorunda kaldı, Dortmund'un Gürcistan duvarı çöktü. Golü yiyen Gürcü kaleci Mamardashvili, Avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri olarak kabul edildi.

Maça gelince; Montella doğum gününde genç isimlere şans verdi. Arda, Kenan, Ferdi eş zamanlı olarak ilk 11'de yer aldı. Ekip ağırlıklı olarak Alman kökenli isimlerden oluşuyordu. İlk 15 dakikada çok baskı yaptık.

Kenan'ın şutunun kaleciye isabet etmemesi ve Kaan'ın füzesinin direğe sıkışmasında şans faktörü etkili oldu. Kenan'ın golü çift ofsayttı. Geriye doğru bir adım olabilirler. Bu gol geçerli sayılsaydı maç orada bitecekti.

Yenilen gol, beklediğimiz tipik Gürcü golüydü. Kapatırlar, hızlı ve güçlü bir şekilde çıkarlar.

1-1'den sonra yüreğimiz yine ağzımızda. Samet o bölgenin oyuncusu değil. Keşke Çağlar'a zarar gelmeseydi. Süper Lig'deki tandemlerin neredeyse tamamı yabancı olduğu için Montella bile şapkadan tavşan çıkaramıyor.

Kaleci Mert'in bunu yapıp yapmadığını bilmek zor. Ancak o pozisyon öncesinde inanılmaz bir kurtarış yaptı.

Gürcüler son 20 dakikada iyiydi.

Barış önden başlamalıydı. Merkezi forvet olarak oynamamalı. Arda, Hakan'ın 10 numaralı formasını değil, 10 numaralı görevi kendisinin alması gerektiğini düşünürken Montella hamleyi yaptı. Hızlandırılmış vatandaşlar bir pozisyon buldular. Mert Müldür gol atıyor, Arda gol atmıyor mu?

Oyunun ivme kazanmasıyla birlikte genel bir gol de attı ve maça damgasını vurdu.

Sonuçta Gürcüler risk aldılar. İlk yarıda düşen Samet uzatmaların kahramanı oldu. Kerem gecenin sonucunu açıkladı: 3-1.

Bu galibiyet aynı zamanda 2. turun kapılarını da açtı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber