Güncel Haberler

Kerem Aktürkoğlu’ndan Filistin’e destek paylaşımı: ‘Bir millet yok ediliyor, buna sessiz kalamıyorum’ – Son Dakika Türkiye,Spor Haberleri

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 7 Ekim 2023'ten bu yana devam ediyor. Benfica'da forma giyen milli takım oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Filistin'e destekte yeni bir rol üstlendi.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk kutlamalarına Filistin bayrağıyla katılan 25 yaşındaki Aktürkoğlu, İngilizce ve Türkçe paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Herkesin temkinli yaklaşılması gerektiğini söylediği bir konu olduğunun farkındayım, bunu hissediyorum. Ama duyduklarım sadece onlar değil… Bir halkın çaresiz çığlığı; Ölen çocukların ve sivillerin katledilmesi. Bazen evlerinde, bazen ibadethanelerde, bazen de hastanelerde yardım bekledikleri…

Tarih boyunca İsrail ile Filistin arasında pek çok şey yaşanmış olabilir; Ama şimdi gördüğüm şey, yok edilmek üzere olan bir millet. Bunu biliyorum ve sessiz kalamam.

Yukarıda söylediklerimi kınamayacak olan var mı? Bu kadar dehşet karşısında nasıl her şey yolundaymış gibi hayatımıza devam edebiliriz? “Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı… Yeter!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber