Güncel Haberler

Kürekte Şampiyon Köyceğiz’de Belli Olacak – SPOR

Kürek sezonunda kadın ve erkeklerde şampiyonların belirleneceği Sanmar Deniz Büyükler Türkiye Şampiyonası, 2-3 Mart tarihlerinde Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilecek. Şampiyonayı kazanan takımlar kupanın kazananlarını bulacak ve ayrıca tekne ödülleri de alacak.12 KULÜPTEN 150’DEN FAZLA SPORCU YARIŞACAK

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenecek olan Sanmar Deniz Büyükler Türkiye Şampiyonası; Eleme yarışları 1 Mart’ta, final yarışları ise 2-3 Mart’ta yapılacak. Organizasyonda 12 kulüp ve 150’den fazla sporcu şampiyonluk için mücadele edecek.

SIRALAMADAKİ TAKIMLARA TEKNE ÖDÜLÜ

Şampiyona maçlarında dereceye giren takımları büyük ödüller bekliyor. Erkekler kategorisinde kazanan takımlardan birinciye Dörtlü Çift Kayık, ikinciye İki Çift Kayık ve üçüncüye ise bir çift kürek verilecek. Kadınlar kategorisinde kazanan takımların kazananlarına birinciye İki El Sanatlı Tekne, ikinciye Tek Çiftli Bot ve üçüncüye bir çift kürek verilecek.

TÜRKİYE KÜREK FEDERASYONU RESMİ YOUTUBE KANALINDAN CANLI YAYINLANACAK

Görkemli bir ödül töreni ve katılımcılara yönelik çok sayıda ödül etkinliğiyle gerçekleşecek olan Sanmar Deniz Büyükler Türkiye Şampiyonası, Türkiye Kürek Federasyonu’nun resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking