Güncel Haberler

MasterChef’te gerginlik! “Aklımın değil kalbimin istediği kişiyi gönderiyorum” demişti, yanıt sert oldu: “Onu eleyene kadar uyumayacağım”

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef’te ipler daralıyor. İlk olarak Dilara şunları söyledi: “Cemre’nin beni potaya göndermesi çok normal.” dedi ve sonra dinlenmesine izin verdi. 2019 MasterChef şampiyonu Cemre’ye değinen Dilara, şu sözlerini hatırlattı: “Aklımı değil, kalbimin istediği kişiyi gönderiyorum.”

RESMİ OLARAK İTİRAZ ETTİ: “AKLIYLA HAREKET ETseydi…”

Cemre için: “Aklıyla hareket etse yine de kaybedilen potu gönderirdi. Gösteriye çevirdi.” Genç yarışmacı konuşmasına şöyle devam etti:

“BU ZAMANDAN SONRA ONUNLA KİŞİSEL BİR SORUNUM VAR!”

“Madem bu kadar açık konuşuyoruz, bundan sonra onunla kişisel sorunum olacak. Onu ortadan kaldırana kadar uyumayacağım. Açıkça söylüyorum.”

1. Çeyrek

Cemre’nin cevabı şu: “Zaten kişisel bir sorunumuz var!” olmuş.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Survivor All Star'a katılamayacağını açıkladı!Survivor All Star’a katılamayacağını açıkladı!
Erkek arkadaşına 8 aylık hamileydi!  Bebeğinizin cinsiyeti belli olduErkek arkadaşına 8 aylık hamileydi! Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu
Estetik konusunda çok ileri gitti!  En son sürümü gören kimse tanıyamadıEstetik konusunda çok ileri gitti! En son sürümü gören kimse tanıyamadı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking