Güncel Haberler

Nejat İşler’den çok konuşulacak Narin tepkisi! “Millet olmayı hatırlayacağız”

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin, kayboluşunun 19'uncu gününde bulundu ve soruşturma kapsamında 24 kişi tutuklandı. Olaya ünlülerden tepkiler yağmaya devam ederken Nejat İşler de çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve daha sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'la ilgili soruşturma gündemdeki yerini koruyor. 24 kişinin tutuklandığı soruşturmada gözaltına alınan tek kişi Narin'in amcası Salim Güran oldu. Olayla ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. 8 yaşındaki Narin'in katilini merak ederken vatandaşların ve ünlülerin tepkileri çığ gibi büyüyor.

EN ÇOK Tartışılan Tepki

Narin katliamına tepki gösteren ünlülerden biri de Nejat İşler'di. Magazine Here'a konuşan Nejat İşler'in açıklamasının tamamı şöyle;

“Bugün o yüzden evden çıktım. Canım sıkılıyor. Hiçbir şey yapamıyoruz. Çocukları koruyamıyoruz. Bizim suçumuz ne? Çok güzel şeyler söylenebilir. Sanırım millet olmayı bırakıp millet olmaya karar verdik. Bu gerçekleştiğinde aşiret kuralları aşılacaktır. Bunun yaşanmasından önce de bir dönem vardı, eğer bu devam ederse.

Ekran görüntüsü 2024-09-10 235246

Hep birlikte tek millet olduğumuzu hatırlayacağız. Kabile, mezhep, cemaat ya da buna benzer bir şey değil. Tek millet olduğumuzu unutmayacağız.

Konuşmanın sonuna geldik. “Çocukları korumayı başaramadık, bu bizim hatamız.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom