Güncel Haberler

PFDK’dan Murat Sancak’a rekor ceza!Adana Demirspor

Federasyondan yapılan açıklamaya göre Sancak, hakem ve temsilcisine yönelik sportmenlik dışı davranışlarından dolayı toplam 42 gün hak yoksunluğu ve 200 bin lira, hakeme ve temsilcisine yönelik davranışlarından dolayı da 4 ay hak yoksunluğu ve 400 bin lira para cezasına çarptırıldı. Hakem soyunma odası koridorlarında hakeme ve medyaya yaptığı açıklamalar nedeniyle 400 bin lira, akredite olmadığı alanlarda bulunduğu gerekçesiyle ise 78 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Adana Demirspor taraftarlarının sebep olduğu olaylar nedeniyle kulübe 168 bin lira para cezası verilirken, teknik direktör Metin Korkmaz’a da 78 bin lira para cezası verildi.

İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, sportmenlik dışı davranışı nedeniyle 100 bin lira para cezası ve 21 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.

Kurul, taraftarların sebep olduğu çeşitli olay ve tezahüratlar nedeniyle MKE Ankaragücü Kulübü’ne toplam 372 bin lira, Mondihome Kayserispor’a 56 bin lira, Beşiktaş’a 440 bin lira ve Fenerbahçe’ye ise 112 bin lira para cezası verdi.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Çağlar Söyüncü'den Fenerbahçe'ye kötü haber geldi!Çağlar Söyüncü’den Fenerbahçe’ye kötü haber geldi!
Ferdi Kadıoğlu'nun erken transferi!Ferdi Kadıoğlu’nun erken transferi!
''Tayyip ve Memik isimlerini almak istiyorum''”Tayyip ve Memik isimlerini almak istiyorum”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking