Güncel Haberler

Rise Online Yeni Sunucularını Tanıttı!

15 Nisan 2022 yılında MMORPG dünyasına hızlı bir giriş yapan Rise Online, yeni sunucularıyla dünyanın her yerinden oyuncuları kabul ediyor. Rokogame Studios tarafından geliştirilen oyunda çok oyunculu çevrim içi rol yapma kategorisinin tüm avantajları sunuluyor. Lunaskar ve Protean ırkları arasında geçen savaşın konusu olan Rise Online, macera ve görev adına tüm imkanları da sağlıyor.

Her yıl yeni oyuncuları da bünyesine dahil eden Rise Online, yeni sunucularla da oyuncuların MMORPG deneyimini adeta katlıyor. Yetkililer tarafından yapılan son açıklamalarla Galia ve Mantis adı verilen sunucularla oyuna yeni bir hava katılacak. Bu sunucular, oyuncular için çeşitli hediyeler ve avantajlarla birlikte açılıyor.

Ön kayıt işlemlerinin başlayacağı Galia ve Mantis sunucularında yeni oyuncular büyük avantaj kazanırken eski oyuncular da deneyimlerini yeni karakterlerine aktarabilecekler. Son saatlerinde Mantis GB araştırmasıyla herkesin merak konusu haline gelen serverlar, oyun dünyasına da yeni bir soluk getirecek gibi duruyor.

Rise Online Galia ve Mantis Sunucuları İçin Geri Sayım Başladı!

Dünyanın en çok sevilen MMORPG oyunlarından Rise Online, pazar payını arttırdıkça yeni serverlarla oyun dünyasına katkıda bulunmaya devam ediyor. Mantis GB sloganıyla açılan Mantis ve Galia serverları da milyonlarca kişiyi heyecanlandırmayı başardı. 26 Ocak 2024 18.00 tarihinde oyun severlerle buluşacak Galia ve Mantis sunucuları, internette yakın takibe alınmaya başlandı.

Ön kayıt işlemi 24.01.2024 22.00 tarihinde başlayacak olan Mantis ve Galia serverları için kullanıcıların hesabında 1.000 Rise Cash bulunması gerekiyor. Ön kayıt işlemini koşulları tamamlayarak yapan kullanıcılar için %5 XP, %2 Monster Def ve %2 Monster Attack bonusu özellikli 3 günlük Regalia ve 3 günlük 3 adet Reset Scroll ödülü tanımlanacak.

Bunların yanı sıra Galia ve Mantis sunucularına kayıt olan oyuncular, 1. seviyeden başlayacaklar ve maksimum 75. seviyeye kadar gelebilecekler. İlerleyen aylarda ise tekrar Level Cap duyurusu yapılabilecek. Ayrıca oyuncular, Aarvad sunucusunda yer alan premium haklarını ve Rise Cashlerini yeni yeni serverlarda da kullanabilecekler.

Ayrıca yetkililer, Aarvad sunucusundaki işleyişin aynısını Mantis ve Galia serverlarında da bulacaklar. Bu sayede oyunun deneyimli isimleri, yeni hesaplarında da alışagelmiş işeyişi uygulayarak zorlu savaşlara girebilecekler.

Şimdilerde milyonlarca kişi, Galia GB araştırması yaparak yeni serverların gelmesini sabırsızlıkla bekliyorlar. Siz de Rise Online GB araştırmalarını tamamlayıp ön kayıt koşullarını yerine getirerek yeni server heyecanını doyasıya yaşayabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking