Güncel Haberler

‘Sabah gastronomi uzmanı, öğleyin yer bilimci…’

FOX TV’de yayınlanan Kırmızı Goncalar dizisi kamuoyunda tartışma yarattı. Dizinin kült toplulukların tasvirini konu alan sahneleri hem olumlu hem de olumsuz tepkilere neden oldu.

SERİ ARDIŞIK YAPTIRIMLAR

RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV’ye idari para cezası ve iki program durdurma cezası verdi. ‘Kırmızı Goncalar’ dizisi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı iki mekânda çekim izinlerinin iptal edilmesinin ardından Beykoz Ayakkabı Fabrikası’na taşındı.

ŞENGÖR’DEN ŞAHİN’E CEVAP

Profesör. Dr. Celal Şengör, soruşturmayı eleştiren RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in “O meslek ismi taşıyan arkadaş kendi işine baksın” dediği yanıtını vermişti. Şengör, açıklamasında şunları söyledi: “Sayın Ebubekir Şahin ve RTÜK üyeleri tarafından getirilen yasakla İslam’ı değil, gazete manşetlerimizde sıklıkla menfur suçlar işlediği görülen ve aslında anayasamızın yasakladığı mezhepleri koruyorlar. ”

FATİH ALTAYLI VE CELAL ŞENGÖR’E SERT İFADELER!

Tartışma devam ederken bu kez RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Şengör ve gazeteci Fatih Altaylı hakkında sert ifadeler kullandı.

Thumbs_b_c_7fae563c145943c3eaac5c1e84253184

Şahin, paylaşımında şunları kaydetti:

“ÖĞLE YEMEĞİ YEMEK, AKŞAM BİR GÜVENLİK BİLİMCİSİ”

“Sabahları gastronomi uzmanı, öğleleri jeolog, akşamları güvenlik bilimci ve artık profesyonel iletişimci olmaya hevesli, kendinden şüphe duyan, sosyal medyadaki paylaşımlarını sürekli silmek zorunda kalan sözde bir insanım. Öfke kontrolü sorunları nedeniyle medya, gençler gibi sağa sola küfrediyor ve basın kartı bile yok.” Gazeteci ağzının suyu akarak sözde köşesinden bir şeyler söylemek istedi.

Şaşırdık mı? Belli ki değil. …kervan devam ediyor.

Ülkenizden ve milletinizden kopmuşsunuz, yurt dışında yaladığınız mürekkepler işinize yaramadı… Her şey olduğunuzu zannedersiniz ama halkımızın gözünde sadece adınızın önünde ünvanı olan bir insansınız. Televizyonları sizin gibi ekran zararlılarından korumaya devam edeceğiz.”

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Giydiği ilginç bikini beni şaşırttı!  Göğüsleri neredeyse açığa çıktıGiydiği ilginç bikini beni şaşırttı! Göğüsleri neredeyse açığa çıktı
Pavyon dansı hakkında çok fazla konuşma yapıldı!  Yeni gelişmePavyon dansı hakkında çok fazla konuşma yapıldı! Yeni gelişme
Kötü haber!  Hastane odasından paylaşıldıKötü haber! Hastane odasından paylaşıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking