Güncel Haberler

Tahkim Kurulu’ndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un cezasına indirimFenerbahçe

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Heyeti, F.Bahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktör Burak Çağlan Kızılhan'a verilen cezalarda indirime gitti.

Ali Koç, Göztepe'deki maç sırasında akredite olmadığı bir bölgede bulunduğu için 504 bin lira para cezasına çarptırıldı.

İşte TFF'den yapılan açıklama:

  • F.Bahçe Futbol A.Ş. Başkan Yıldırım Ali Koç'un yarışma süresince akredite olmadığı bir bölgede bulunması nedeniyle talimatlara aykırı hareket etmesi ve yarışmanın kesintiye uğramasına neden olması nedeniyle FDT'nin 46/1'i. FDT'nin 13. maddesi uyarınca kesilen 504.000,00 TL tutarındaki para cezasının FDT'nin 13. maddesi uygulanarak ihtiyari olarak azaltılmasının ardından kararın oybirliğiyle değiştirilerek 168.000,00 TL para cezası olarak onaylanmasına,

  • Fenerbahçe Futbol A.Ş. yöneticisi Burak Çağlan Kızılhan'a, devre arasında akredite olmayan alanda bulunması nedeniyle talimatlara aykırı davranışı nedeniyle FDT'nin 46. maddesi uyarınca 336.000,00 TL para cezası verildi. Maçın durdurulmasına sebep olan olay nedeniyle kendisine FDT verildi. Cezanın başvuru yoluyla ihtiyari olarak indirilmesinin ardından, 168.000,00 TL para cezasıyla kararın düzeltilmesine ve onaylanmasına oybirliğiyle karar verildi. Kanunun 13. maddesi.

    Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom