Güncel Haberler

Ünlü yönetmen Sadullah Celen hayatını kaybetti!

Yapımcı ve yönetmen Sadullah Çelen, 64 yaşında İstanbul’da hayatını kaybetti. ‘Şehnaz Tango’, ‘Yedi Numara’, ‘Sıcak Saatler’, ‘Elimi Yıkma’, ‘Güneşin Kızları’ ve ‘Güzel Ailem’ gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Celen’in ölüm haberi açıklandı. akrabaları ve arkadaşları. Ünlü oyuncu Alp Navruz acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mekanı cennet olsun efendim” dedi.

“BİRLİKTE ÇOK GÜZEL BİR YOLCULUK GEÇİRDİK”

Başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, bir süredir birlikte çalıştığı teknik direktör Sadullah Çelen için de sosyal medyadan bir mesaj yayınladı. Oyuncu, paylaşımında, “Yıllar önce birlikte çok güzel bir yolculuk geçirmiştik. Beni özgürleştirdiğin, sınırlarımı aşmama olanak sağladığın ve bana cesaret verdiğin için, ayrıca güzel enerjin için çok teşekkür ederim Sadullah Hocam. ve asla eksilmeyen gülen yüz… Huzur içinde yat.” dedi.

GFDGGGF

“GİTTİĞİNİZ YERE GÜNEŞ OLUN”

Hande Erçel, yönetmen Celen’in ölüm haberini Bali’de aldı. Celen’in yönettiği Güneşin Kızları dizisinin başrol oyuncusu Erçel, ünlü yönetmene sosyal hesabından şunları söyledi: “Yönetmenim Sadullah usta. Güneşin kızı Selin ve ben seni asla unutmayacağım” dediler. “Her zaman olduğun gibi, nereye gidersen git bize güneş ol” notu ve birlikte çekilen fotoğrafla vedalaştık.

SADULLAH CELEN KİMDİR?

Sinema ve dizi yönetmeni ve yapımcısı Çelen, 1 Ocak 1960’ta İzmir’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü mezunu olan Çelen, sinema kariyerine 1985 yılında Zuğurt Ağa filminde yönetmen yardımcısı olarak başladı. Süha Arın’la çok sayıda belgeselde çalışan Celen, 1994’ten bu yana çok sayıda film ve dizi yönetti.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kayınvalidesinden rapçi Ezhel'in sevgilisi Alizade'ye veto! Kayınvalidesinden rapçi Ezhel’in sevgilisi Alizade’ye veto!
90 saat sonra enkazdan çıkarıldı: Derya Balta, Hilal'i paylaştı!90 saat sonra enkazdan çıkarıldı: Derya Balta, Hilal’i paylaştı!
Kibariye 13 yaşındayken uğradığı tacizi anlattı!Kibariye 13 yaşındayken uğradığı tacizi anlattı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking