Güncel Haberler

Yusuf’un Yaşam Mücadelesine Destek Olun

Merhaba, ben Yusuf. 10 yaşındayım ve doğuştan Cri du Chat sendromuna sahibim. Görme yetim yok, yürüyemiyorum ve konuşamıyorum. Bu nedenle yapay zeka yardımıyla size ulaşıyorum. Bu videoyu izleyen herkesin desteği, bana umut, ses ve nefes olabilir. Yardımlarınızla kampanyam daha hızlı sona erebilir. Lütfen bana yardım edin.

Yusuf, 10 yıldır doğuştan Cri du Chat sendromu ile mücadele ediyor. Türkçesiyle “Kedi Miyavlaması Sendromu” olarak bilinen bu hastalıkla birlikte epilepsi, serebral palsi, görme engeli, bedensel ve zihinsel engellerle yaşıyor. NG tüpü ile besleniyor ve yurtdışında yapılması gereken ilik nakli ve kök hücre tedavisine ihtiyacı var. Şimdiye kadar iki ameliyat geçirdi: açık kalp ameliyatı ve göz ameliyatı. Ayrıca, gözlerinde nem kaybını önlemek için tüp takılması gerekiyor. Anne ve babası olarak, şimdiye kadar tüm tedavi ve ameliyatları kendi imkanlarımızla karşılamaya çalıştık. Ancak, artık satacak bir şeyimiz kalmadı ve tedavilere devam edecek gücümüz tükenmiş durumda. Bu nedenle ilk kez yardım kampanyası başlattık. Desteklerinizi bekliyoruz.

Yusuf, 10 yıldır sağlık ve yaşam mücadelesi veriyor. Onun için elimizden gelen her şeyi yaptık. Satılacak ne varsa sattık; ev, araba, iş yeri… Hepsini Yusuf’a feda ettik ve olsa yine ederiz. İlk kez aldığımız valilik izniyle, sizlerden destek bekliyoruz. Lütfen kampanyamızı paylaşın ve katkıda bulunun.

Daha fazla bilgi ve destek için:

  • Web: yusufaumutol.com
  • Instagram: yusufaumutol
  • Facebook: yusufaumutol
  • İletişim: 0544 287 47 86

Yusuf’a umut olun. Yardımlarınızla onun yaşam mücadelesine destek verin.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom