Güncel Haberler

Görgün’den savunma sanayinde çalışanlara mesaj

Oluşturulma tarihi: 24 Ekim 2024 15:13

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'ye (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısının ardından savunma sanayiinde çalışan tüm personele mesaj gönderdi.

class = “medyanet-inline-adv”>

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sanayisinin amiral gemisi TUSAŞ'ta meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek, şunları söyledi: “Bu ciddi kazada hayatını kaybeden savunma sanayimizin şehitlerine Allah'tan rahmet, başsağlığı dileriz. yakınlarına, TUSAŞ ailemize ve tüm savunma sanayii çalışanlarına acil şifalar, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” Bu trajik saldırı, sivilleri hedef alan terör örgütlerinin karanlık yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı. Bu saldırının amacı herhangi bir sonuç elde etmek değil, trafiğin yoğun olduğu saatlerde evlerine dönmeye çalışan masum insanların hayatlarına zarar vererek ülkemiz aleyhine dünyaya propaganda malzemesi üretmektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, TAI'mize yönelik bu korkak terör saldırısının gerçek amacını çok iyi biliyoruz ve bu amacına hiçbir zaman ulaşamayacağını, ülkemizin güvenliği ve geleceği için gece gündüz çalışan bizleri asla caydıramayacağını biliyor. Liderliği ve liderliğiyle terör örgütleriyle mücadeleyi sonuna kadar sürdürecek güç, kapasite ve imkana sahiptir” dedi.

class = “medyanet-inline-adv”>

Savunma sanayisine yönelik saldırının dünya genelinde terör örgütleriyle ortak mücadelede bir dönüm noktası, bir dönüm noktası olmasını temenni eden Görgün, şöyle konuştu: “Milletimizin gücü ve gücüyle çıktığımız yoldan asla geri dönmeyeceğiz. Siz değerli savunma sanayii çalışanlarının desteğiyle, saldırıda hayatını kaybeden TAI ailesinin değerli çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” “Bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Türk savunma sanayisine başsağlığı diliyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber