Güncel Haberler

Lezzetiyle karnabaharı sevdirecek: Fırında peynirli karnabahar tarifi – Son Dakika Gurme Haberleri

Bitki yemeklerine farklı bir yorum eklemek isteyenler için, fırında peynir ile karnabahar tarifi pratik ve tatmin edici bir seçenek sunar. Daha az malzemeye sahip çok fazla lezzet arayanlar için ideal bir tarif. Kuyu, Karnabaharı lezzetiyle yapan bu yemek nasıl hazırlanır? İşte, Lezzetli bir fırında peynir ile karnabahar tarifi …

Pişmiş format ile karnabahar tarifi

Malzemeler:

1 orta boy karnabahar

1 bardak rendelenmiş Cherdar peyniri (isteğe bağlı olarak beyaz peynir eklenebilir)

1 bardak süt

1 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı un

Tuz, karabiber, rendelenmiş muska (isteğe bağlı)

BUGUN İÇİN:

Çedar Ekstra veya Parmesan peyniri

Fırında peynir ile karnabahar

Karnabahar çiçeklerini ayırın ve kaynar tuzlu suda hafifçe yumuşayana (5-7 dakika) kaynatın.

Sonra filtreleyin ve bir kenara koyun.

Tereyağını bir tencerede eritin, un ekleyin ve koku ortaya çıkana kadar kızartın.

Sütü yavaş ekleyin ve sürekli karıştırın.

Kalın bir sos aldığınızda, baharat ve peynir ekleyin, sobayı karıştırın ve çıkarın.

Haşlanmış karnabaharını şişman kağıda veya yağlanmış bir pişirme kabına yerleştirin.

Hazırladığınız ve dağıttığınız peynir sosunu dökün.

Cherdar peyniri serpin ve altın kahverengi olana kadar 20-25 dakika boyunca 180 ° C'de önceden ısıtılmış bir fırında pişirin.

Afiyet olsun!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Deneme bonusu veren siteler