Güncel Haberler

AFAD, depremzedelere verilen kira yardımının sona erdiğini duyurdu – Son Dakika Türkiye Haberleri

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremin ardından depremzedelere verilen kira desteği sona erdi. AFAD, depremzedelere gönderdiği mesajla kira desteğinin sona erdiğini duyurdu ve şunları söyledi: “12 ay vadesi dolan kiracılara 15'inci ve son destek ödemesini Haziran ayında tamamlayacağız.”

Yayınlanma: 11.06.2024 – 15:02

Abo Ol

Google Haberleri

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depreminin ardından depremzedelere verilen kira desteğinin AFAD tarafından depremzedelere gönderilen SMS (kısa mesaj) ile sona erdiği bildirildi.

AFAD'ın kira yardımı alan depremzedelere mesajı şöyle:

“6 Şubat depreminin büyüklüğü ve etkisi göz önüne alındığında, daha önce herhangi bir deprem felaketinde kiracılara ödenmeyen kira desteği ödemelerini afet mağduru kiracı kardeşlerimize, bir ilke imza atarak gerçekleştirdik. Nisan 2023'ten itibaren orta hasarlı veya fazla hasarlı olarak değerlendirilen evlerde yaşayan kiracılarımızın ailelerine kira desteği ödemeye başladık. 12 ay ödemesi gereken kiracılarımıza on beşinci ve son nafaka ödemesini Haziran ayında tamamlayacağız. Allah milletimizi ve devletimizi her türlü afetlerden korusun.”

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking