Güncel Haberler

Ahmet Nur Çebi’den çok sert Fikret Orman açıklaması! ‘Bunlar bel altı laflar…’

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçimlere kısa süre kala gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Daha önce seçimlere katılmayacağını açıklayan Çebi, Beyaz TV’de kulübün son durumunu değerlendirdi.

İşte Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları…

“Transferde hata yaptığımızı düşünmüyorum. Bu adamlar yeni bir araya geldi. Hepsinin belli bir geçmişi var. Takıma baktığımızda takımın kötü olmadığını göreceksiniz.” dedi.

Çebi sözlerine şöyle devam etti; “Seçim kararını verdikten sonra Aboubakar ve diğer oyuncular bana ayrılmamam için mesaj attılar. Ben onlardan memnunum. Bütün oyuncularla görüşüyorum. Deplasman maçlarına katılma gibi bir niyetim yok. Açıkçası kırgınlıklarım var. Son günüme kadar oyuncularımı tek tek otobüse bindirmeye devam edeceğim, görevimi yapıyorum.” dedi.

“Gelen, yolu birkaç ay bedava bulacaktır”

Ahmet Nur Çebi; “İşin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Çalışanlarımızın aileleri geçimini sağlamak için bekliyor. Onlardan af dilemeliyiz. Sonra gelenler de aynısını yapacak. Beşiktaş’tan maddi anlamda çok konsolide bir şekilde ayrılacağım. ‘Ben aldım. 3 günde 13.5 milyon euro bularak 6 milyon euro elde ettik’ derken böyle değildi. Aylık ödemeleri yaparak UEFA’dan temiz çarşafı zamanında aldık. Artık ortada borç yok “Kendimizi geride bırakacağız ve gelecek olanların birkaç ay daha net bir geleceği olacak. Aboubakar’ın sakatlığı var, sağlık raporu var. Tedavisi bitene kadar oynamasının bazı sakıncaları var.” Afrika’dan virüsle geldi, sonra ısındı: “Yaralıydı” dedi.

Ahmet Nur Çebi sözlerine şöyle devam etti; “Şenollu hoca kan değişimi gerektiğini söyledi. Ben kendim antrenör göndermedim. Mesela Abdullah Avcı’yı getirmedim ama ‘Ben bunu yapamam, şartlarım yazılı’ dedi. Sözleşmeli “3-4 ay maaş alacağım, kulübe gideceğim. Ben harika bir koçum.’ Ve ona güvendik. “Hata yaptık. Para olmayınca teknik direktörle sorun yaşadık ve her şey bitti. Şimdi başka takımın teknik direktörü. Konuşmak doğru değil. Seçildiğim gün Hasan Arat yanıma geldi. O da bana ‘Fikret Orman’dan hesap sormalısın’ dedi. Sosyal medyada bana yapılanları birlikte organize ettiler.” dedi.

Fikret Orman’a açılan davalar

Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman’ın gündeme getirdiği davalarla ilgili; “Açılan dava sayısı 13. Ben açmıyorum, hukuk servisi süreci yönetiyor. Hakkımda açılan davada ben gittim, bedelini ödedim. Bu davalardan 5’inde davayı o kazandı. Hiçbir algı yaratmayacaksınız, haklısınız.” Sanki serbest bırakıldım. Şu anda hiç kimsenin beraat ettiği düşünülmüyor. Duruşma bitti. Toplumun isteklerini yerine getirdim, topluma karşı alçakgönüllüyüm. Fikret Orman önce sonuçları bekleyecek. Davayı ben değil Beşiktaş açıyor. Fikret Orman’la kardeş gibiydik. O bana kardeşim dedi, ben de öyle. “Başkanım” derdim. Burada bulunmamdan rahatsız olan herkes Fikret Orman’a akın etti. Daha sonra başka bir noktaya geldik. Bir konuşmasında “Babasına sorsun” demişti. Babamın bana söylediği tek şeyi yapmadım, o da bana Fikret Orman’la seçime girmememi söyledi. Dinlemedim, çok fazla suçu babama yükledim. “Bir özür borçluyum. Babama sormadan hiçbir şey yapmıyordum, ‘baba’ diyordum… Bunlar karaktersiz sözler.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking