Güncel Haberler

Andrew Scott, Paul Mescal’ı James Bond olarak görmeye sıcak bakıyor: “Harika olurdu”

James Bond’un Yeni yüzünüze dair heyecan dorukta! “Hepimiz yabancıyız” filmin ana oyuncuları Andrew Scott ve Paul Mescal, Los Angeles’ta özel bir gösterimde Bağlantı spekülasyonlarına ışık tuttu.

James Bond seriye yeni 007 Kim olacağı sorusu hâlâ cevaplanmamış olsa da, “Spektrum” filmde kötü MERHABA eğitici Andrea Scott, “Hepimiz yabancıyız” filmdeki ortağı Paolo Mescal Potansiyel James Bond O, bunu böyle görmeye isteklidir. Los Angeles’ta Vidiots’ta özel gösterimde konuşan Scott, Mescal’in muhtemelen harika James Bond Bunun olacağını düşündüğünü söyledi.

Fakat Scott, gülüyor, “Onu ilk önce Gladyatör’de görmek istiyorum” Dedi. Mescal’ın Şu anda Malta’da geri çekilmiş “Gladyatör” Devam filminde yer aldığını iddia etti Scott “Gladyatör”de Performansını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Cumartesi günkü gösterime katılamayanlar Mescal’ın, James Bond’un Onun yerini almak giderek daha az popüler hale geliyor. Scott, Mescal’in “Gladyatörü” Setten gönderdiği fotoğrafları gördüğünü ve duygusal sahneler bulduğunu paylaştı.

meskal, 2022 “Güneş’ten sonra” film ile Oscar’a aday gösterildi ve şu anda “Gladyatör” devamında Lucius Verus o rolde. Ridley Scott yönettiği devam filminde Denzel Washington, Pedro Pascal Görmek Connie Nielsen Gibi ünlü isimlerle birlikte geliyor.

“Hepimiz yabancıyız” film, Scott Görmek Mescal’ın Başarılı bir işbirliğine tanıklık etti. Film, yoğun aşk ilişkileri ve duygusal zorluklarla karşılaşan karakterleri ile dikkat çekiyor. Andrew Haigh Yazan ve yöneten film Taichi Yamada’dan “Yabancılar” Romanından uyarlandı ve çok sayıda ödül kazandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking