Güncel Haberler

Avrupa Yakası’nın Kubilay’ı Vural Çelik hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu için çok sayıda taziye mesajı yayınlandı… Gülse Birsel: “Çok üzgünüz”

Avrupa kısmında 'Kubilay Peynircioğlu' rolüyle herkesin hatırladığı ünlü oyuncu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti.

BİROL GÜVEN: Maalesef VURAL'İ KAYBETTİK, ÇOK ÜZGÜNÜM

Acı haber, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü yönetmen ve yapımcı Birol Güven tarafından açıklandı. Güven, paylaşımında şunları söyledi: “Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm.”

BİRÇOK PAYLAŞIM YAPILDI

Çelik'in evinde ölü bulunduğu bildirilse de ünlü oyuncunun ani ölümü hayranlarını ve sevenlerini derinden etkiledi. Çelik için sosyal medyada çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.

GÜRSE BİRSEL: KUBİLAYIMIZI ÇOK EKSİK KAYBETTİK

Avrupa Yakası'nın senaristi ve oyuncusu Gürse Birsel de Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Birsel, paylaşımında şunları paylaştı: “Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz.”

654

MANSUR YAVAŞ: SANAT DÜNYASINA KATTIĞI DEĞERLER VE BIRAKTIĞI İZLER HER ZAMAN ANILACAK”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da ünlü oyuncu için bir paylaşım paylaştı. Yavaş, şunları söyledi: “Genç yaşta kaybettiğimiz değerli sanatçımız Vural Çelik'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Sanat dünyasına kattığı değerlerin ve bıraktığı izlerin her zaman hatırlanmasını diliyorum. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

32213

ATA DEMİRER: Mekanı DOĞRU KARDEŞİN OLSUN

Avrupa Yakası'nda birlikte rol aldığı oyuncu Ata Demirer de sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Demirer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Güzel günler, güzel yıllar… Çok yakında veda ediyoruz. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun kardeşim.”

Evet

“YILLARDIR BENİM YARDIMCI YILDIZIM OLDUN! IŞIKLARDA KAL, KUB'UM!”

Avrupa Yakası'nda da oynayan ve 'Yaprak' karakterini canlandıran Hale Caneroğlu da taziye mesajı yayınladı. Caneroğlu, paylaşımında, “Üzüntümü bile anlatamıyorum! Şoktayım! Yıllardır başrol arkadaşımsın! Mekanın cennet olsun Kubim!” Şöyle dedi:

432

“DİZİMİZİN KUBİLALİ VURALİNİ ÇOK ERKEN KAYBETTİK”

Şenay Gürler, “Ne yazık ki Kubilayla Vural'ı dizimizden çok erken kaybettik. Sevenlerine sabır diliyorum.” Paylaşıldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber