Güncel Haberler

Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı atama kararlarına göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na Müfettiş Hakan Aydın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na Başmüfettiş olarak Mehtap Kemeldere, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na ise Mehmet Mehmet atandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başmüfettişi. Ali Race işe alındı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda açık olan vergi müfettişlikleri için yeterlik sınavını kazanan vergi müfettiş yardımcıları arasında Abdullah Smartoğlu, Adem Kumru, Ahmet Sarı, Bahri Horasan, Buğra Gökhan Kutsi Özkan, Bünyamin Işık, Cahit Yuntür, Caner Cengiz, Cenk Selahattin Celep yer alıyor. , Çağan Nihan Altunç, Çağla.Ersayın Arık, Çağlayan Saygın, Damla Gül, Ebru Atuğ, Erdal Hakverdi, Göktuğ Yücetürk, İlyas Aslan, İsmail Gülbudak, Kürşat Kayacan, Mehmet Akçiçek, Mehmet Ali Yaprak, Meh Keskinoğlu, Mehmet Korkmaz, Merve ile tanıştım Yılmazsoy, Mikail Torlak, Muhammed Özdemir, Muhammed Tarık Yalçın, Remziye Yıldırım, Selçuk Helvacı, Süleyman Demir, Süleyman Özcan, Şenol Yavuz, Tuba Bedir, Ümit Uzun ve Zeynep Kurt aday gösterildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda boşalan Başmüfettişlik görevine Müfettiş Burcu Akkaya atandı.


4 üniversiteye rektör atandı

Antalya Belek Üniversitesi Rektörlüğü’nde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Yazıcı, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Prof. Dr. Selman Öğüt, İstanbul Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güliz Mağan atandı.


iddianame

Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Zeki Ertem görevden alındı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking