Güncel Haberler

Çaykur Rizespor Türkiye Kupası’nda ilerlemek istiyor

Teknik Direktör İlhan Palut, Ziraat Türkiye Kupası’nın camia için önemli olduğunu söyledi. Palut, kupada mücadeleyi asla bırakmak istemeyeceklerini söyledi.


“Perşembe günü kadroda elbette değişiklikler olabilir. Kadrodaki değişiklikler maçın önemini belirlemez. Bütün oyuncularımıza güvenimiz var. Bu maçta sahaya çıkacak oyuncularımız bu güvenin karşılığını alacaktır. Biz “Perşembe günü kazanmak istiyoruz. Her zafer güzeldir. Bizim için bu bir şampiyonluk, bir kupa ya da özel bir maç değil. “Kupada ilerlemek istiyoruz ve perşembe günü bu hedefe doğru ilk adımı atacağız.”


Türkiye Kupası’nın Anadolu takımları için başarıya giden daha önemli bir yol olduğunu vurgulayan Palut, bu bilinçle hareket edeceklerini ve takım derinliklerini buna göre kullanacaklarını vurguladı.

Palut, RAMS Başakşehir’in şampiyonlukta oynadığı son maçta alınan galibiyetin çok değerli olduğunu söyledi.


“Son iki haftada toparlanma eğilimi gösterdik. Başakşehir galibiyetiyle bunu başardık. Son 3 maçta 7 puan toplamayı başardık. Şampiyonluk dönemine maç maç bakalım. Şimdi kupadan sonra” MKE Ankaragücü karşısında deplasmanda çok zorlu bir maç oynayacak. Amacımız oyun planımıza sadık kalarak oradan iyi bir sonuç almak.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking