Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar – Son Dakika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 ay sonra bu kez yerel yönetim seçimleri çerçevesinde Denizli’ye geldi. 29 Ekim Bulvarı’nda vatandaşlara seslenen Erdoğan, gündeme ve seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting alanında konuşmasına başlarken kendisine kabine üyeleri, milletvekilleri ve belediye başkan adayları da eşlik etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar;

  • 10 aylık bir aradan sonra bugün yeniden sizlerleyiz, öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 44 oyla bize destek verdiniz ama bu oy oranlarının aramızdaki sevgiyi yansıtmadığını düşünüyorum. Denizli’den en az yüzde 50 oy bekliyoruz, 31 Mart’ta bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum.

  • Ülkemize dair hayallerimizi, hedeflerimizi çok daha etkin bir şekilde anlatmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakına bağlı kardeşlerimizle birlikte muhalefette umudunu yitirenleri kucaklayacağız. Denizli’nin Türk asrı mücadelemizde bizi yalnız bırakmayacağını biliyorum.

SUNUM “HOROZ DÖVÜŞÜ”.

  • Muhalefetin trajikomik durumlarını görüyorsunuz değil mi? İçten içe horoz dövüşünden daha kötüler. Horoz dövüşünün de kendine has adabı vardır ama bunu karşıt horoz dövüşlerinde bile göremezsiniz. 8-9 ay önce ülkeyi yönetmekten bahsediyorlardı, şimdi birbirlerinin kuyularını kazıyorlar. Siyasette var olma amaçları yalnızca çıkarlarını korumak ve siyasi kariyer basamaklarını tırmanmaktır.

AA1

  • Doğruya, yanlışa bakmadan her şeye karşı çıkmak sahte çoban gibidir. Ülkemizde muhalefetin durumu budur. Kim ne yaparsa yapsın, ne derse desin biz kendi işimize bakıyoruz.

  • Cumhuriyetimizin ilk yüzyılının kalkınma hamlesi olan 2023 hedefleriyle ülkemizi birleştirdik. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının vizyonunu Türk Yüzyılına taşıyacağız. Yaklaşan seçimleri şehirlerimizi Türk yüzyılına hazırlayacak tedbirlerin alınmasının yolu olarak görüyoruz.

  • Şu anda bölgede 75 bin kişi yaşıyor. Burası gönlümün sultanı Denizli.

“ARTIK HER ŞEYİ ÜRETİYORUZ”

  • Türk yüzyılının en önemli dayanaklarından biri savunma sanayi ve teknolojisini en üst düzeye çıkarmaktır. Geçtiğimiz yıl içerisinde havada, karada ve denizde onlarca projeyi devreye aldık. İç üretimi yüzde 20’den yüzde 80’e çıkardık. Artık tamamı bizim, kendimiz üretiyoruz. İhtiyacımız olan silahların neredeyse tamamını kendimiz üretebiliyoruz. Dost ve kardeş ülkelere de ihracat yapabiliyoruz.

GDD

VURGU KAAN

  • Geçen yıl 5,5 milyar dolarlık savunma ihracatı gerçekleştirdik. Kendi savaş gemisini yapabilen 10 ülkeden biriyiz. İHA, SİHA, Akıncı… Artık son Kaan’ımız çıktı. Bizim de Kızıl Elmamız var. Anka-3’ün hizmete girmesiyle bu alanda yeni yollar açıyoruz. Kaan’ımızı gökyüzüyle buluşturduk. Kaan’ın 2028 sonlarında Hava Kuvvetleri’ne katılmasını bekliyoruz.

  • Güya Türkiye’de siyaset yapıyorlardı ama yerli ve milli muhalefet olmayı öğrenemediler. Ankara’da bir daire kiraladılar ve oradan siyasete karıştılar. Milletle aynı yöne bakmayı öğrenemediler.

ENFLASYON MESAJI

  • Enflasyon sadece bizim değil tüm dünyanın yüzleşmesi gereken bir baş ağrısıdır. Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin enflasyonun altında ezilmemesi için gösterdiğimiz çabanın şahidi milletimizdir. Hiçbir halkımızın şikâyetine sağır kalmayalım. Vatandaşlarımızın isteklerini karşılamaya çalışıyoruz. Yıl sonuna doğru enflasyon düşmeye başlayacakken rahat bir nefes alalım.

“HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Başta ekonomik olmak üzere her alanda hedeflerimize ulaşacağız. Bu vatanı çocuklarımıza en huzurlu, güvenli ve refah içinde teslim etmek bizim görevimizdir. Son 10 yılda yaşadıklarımız başka bir ülkenin başına gelseydi şu anda kaos içinde olurdu. Bekleyenlerin heyecanları yine boşa çıkacaktır.

Ayrıntılar yakında…Bu içerik Ufuk Dağ tarafından yayınlanmıştır.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İmamoğlu'ndan AK Parti seçim ofisine sürpriz ziyaret!İmamoğlu’ndan AK Parti seçim ofisine sürpriz ziyaret!
Ekrem İmamoğlu'na yeni tepki!  Ekrem İmamoğlu’na yeni tepki! “Tapu Atatürk zamanında verilmişti”
CHP standını ziyaret etti, önemli anlar...CHP standını ziyaret etti, önemli anlar…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking