Güncel Haberler

Dikkat çekti! 2 dakika 35 saniyede 104 milyon doları aşan satış

Söz konusu firma tarafından yapılan açıklamaya göre, 11 Ocak’ta ön siparişe açılan Honor, Honor Magic 6 ve Magic 6 Pro modelleri dünden itibaren satışa sunuluyor.

Dizinin satışa çıkmasından sonraki 2 dakika 35 saniye içinde toplam 104 milyon doların üzerinde satış yapıldığı açıklandı.

ÖNCEKİ 1 GÜNLÜK SATIŞLAR AŞILDI

Bu performansın, ilk kez Mart 2023’te lansmanı yapılan önceki model serisinin tüm kanallarda bir günlük satışlarını geride bıraktığı kaydedildi.

Şirketin amiral gemilerinden biri olacağı söylenen yeni serinin, Çin’deki lansmanının ardından İspanya’da düzenlenecek MWC teknoloji fuarında teknoloji severlerle buluşacağı belirtildi. Küresel lansmanla birlikte Çin dışında da raflarda yerini alacak olan serinin bu yıl Türkiye pazarında tüketicilerle buluşmasının beklendiği aktarılıyor. (AA)Bu içerik Enes Çırtlık tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Uçuş sırasında vücudunun bir parçası kırıldı!  Bu açıklama dünyada gündem oldu: İşçiler...Uçuş sırasında vücudunun bir parçası kırıldı! Bu açıklama dünyada gündem oldu: İşçiler…
Bakan Yerlikaya duyurdu!  20 ilde operasyon, 64 kişi gözaltına alındıBakan Yerlikaya duyurdu! 20 ilde operasyon, 64 kişi gözaltına alındı
İkizleriyle birlikte sokağa atıldı, gözyaşlarına boğuldu!İkizleriyle birlikte sokağa atıldı, gözyaşlarına boğuldu!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking