Güncel Haberler

Galatasaray Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez kimdir, nereli? Jose Maria Sanchez’in hayatı ve biyografisi!Futbol

Galatasaray-Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez, maç öncesi coşkuyla vatandaşların merak konusu oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maça ilişkin yaptığı açıklamada, “Hedefimiz kazanmak. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bu atmosferde, sahamızda ve taraftarlarımızın önünde muhteşem bir şey. Önceki maçları kazanamadık ama bu sefer kazanmak istiyoruz. İyi maçlar oynadık ama bunu skora yansıtamadık. Bu sefer amacımız iyi oynayıp kazanmak” dedi. Galatasaray-Manchester United maçının hakemi Jose Maria Sanchez, arama motorları tarafından soruşturma altında. İşte Jose Maria Sanchez hakkında merak edilenler…

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇININ HAKEMİ JOSE MARIA SANCHEZ KİMDİR?

Jose Maria Sanchez, 3 Ekim 1983’te İspanya’nın Lorca şehrinde doğdu.

La Liga’da görev yapan İspanyol futbol hakemi, kariyerine 2000 yılında başladı. 2010-11 sezonunda Segunda División B’de hakemlik yaptı ve bir sonraki sezon Segunda División’a geçti.

JOSE MARIA SANCHEZ’İN TAHKİM KARİYERİ

4 yıl sonra Jose María Sánchez, İspanya’nın en üst ligi La Liga’da oynuyordu. İlk maçına 29 Ağustos 2015’te Real Sociedad – Sporting Gijón maçında çıktı. Maç 0-0 berabere bitti. 2017 yılında Real Madrid-Barcelona maçının hakemliğini yapmıştı. Maç Real Madrid’in 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Sanchez, 2017 yılında FIFA listesine alındı. İlk Avrupa kulüp maçı, 13 Temmuz 2017’de Trenčín ile Bnei Yehuda arasında oynanan Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçıydı. İspanyol hakem; 22 Mart 2019’da Arjantin ile Venezuela arasındaki hazırlık maçı olan ilk uluslararası maçında hakemlik yaptı.

2 Mayıs 2019’da Sánchez, Fransa’da düzenlenen 2019 FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nın video yardımcı hakemlerinden biri olarak seçildi.

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray’ın Manchester United maçı Bugün (29 Kasım 2023 Çarşamba) saat 20.45’te başlayacak ve EXXEN’den canlı yayınlanacak.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Şike skandalında WhatsApp mesajları ortaya çıktıŞike skandalında WhatsApp mesajları ortaya çıktı
Icardi ders kitaplarına girdi!  İşte sorulan soruIcardi ders kitaplarına girdi! İşte sorulan soru
Arda Turan'a Eyüpspor sürpriziArda Turan’a Eyüpspor sürprizi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking