Güncel Haberler

Herkes onu doğal güzel sanıyordu… Şahane Hayatım’ın yıldızı Hilal Altınbilek’in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayat dizisinde canlandırdığı ‘Şebnem Gümüşçü’ karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, oyunculuğuyla dikkat çekiyor. başarılı oyunculuğu ve güzelliği.

Formlu fiziği ve güçlü tarzıyla büyük beğeni toplayan ünlü isim, sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman gündem konusu oluyor. Hilal Altınbilek, yıllar önce olduğu gibi bu kez de sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Hilal Altınbilek estetik ameliyatsız 2

Ünlü ismi estetik ameliyat olmadan görenler tanımakta güçlük çekti. Hilal Altıbilek’i kariyerinin başında görenler, “O da estetik ameliyat geçirdi”, “Doğal bir güzel olduğunu düşündüm”, “Çok değişti” yorumlarını yaptı.

Hilal Altınbilek estetik ameliyatsız

Hilal Altınbilek, 11 Şubat 1991’de İzmir’de Kosova kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokuldan beri tiyatroyla ilgileniyordu. Oyunculuğa Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okurken başladı.

Hilal Altınbilek 2

Güzellik yarışmasında ilk 5’e girdi ve fotomodel oldu. 2009-2010 yılları arasında İstanbul Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Çağdaş Drama Grubu’nda ve Ali Haydar Elçığ’da oyunculuk eğitimi aldı.

Hilal Altınbilek 3

İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında FOX’ta yayınlanan Derin Sular adlı günlük dizide yaşadı.

Hilal Altınbilek 4

2013 yılında yayınlanan ve 2016 yılında sona eren Karagül dizisinde Özlem karakterini canlandırdı.

Hilal Altınbilek 6

Hilal Altınbilek 5

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Fatih Portakal, Tayyar Öz hakkında öğrendiği detayları canlı yayında anlattı ve onunla dalga geçti.Fatih Portakal, Tayyar Öz hakkında öğrendiği detayları yayında açıkladı ve onunla dalga geçti.
Esra Erol'dan Çarpıcı Olay!  2 çocuğunu pilavcıda bırakıp erkek arkadaşından kaçtı! Esra Erol’dan Çarpıcı Olay! 2 çocuğunu pilavcıda bırakıp erkek arkadaşından kaçtı! “Köpekler bile senden daha iyi annelerdir!”
Herkesi ifşa eden olayla ilgili tesadüfi açıklamalar! Herkesi ifşa eden olayla ilgili tesadüfi açıklamalar! “Pislik” diye paylaştı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking