Güncel Haberler

Gerçek oldu: OpenAI’den ChatGPT’ye dosya yükleme dopingi!

The Verge’ın haberine göre; OpenAI şu anda ChatGPT Plus üyeleri için yeni beta özelliklerini kullanıma sunuyor ve bu özellikler kullanıcıların dikkatini çekiyor.

Habere göre aboneler, güncellemenin dosya yükleme ve dosyalarla çalışma özelliğini içerdiğini bildirdi.

Dosya ChatGPT’ye gönderildiğinde ve kullanıma hazır olduğunda, chatbot verileri özetlemek, soruları yanıtlamak veya isteklere göre veri görselleştirmeleri oluşturmak gibi şeyler yapabilir.

Ek olarak aboneler, çoklu mod desteğini de içerdiğini bildirdi.

SADECE METİN DOSYALARIYLA SINIRLI DEĞİLDİR

Threads’de bir kullanıcı ChatGPT ile yaptığı görüşmenin ekran görüntülerini yayınladı. Ekran görüntüleri, kullanıcının ChatGPT’ye bir kapibara görüntüsü yüklediğini ve ChatGPT’den DALL-E 3 aracılığıyla buna dayalı Pixar tarzı bir görüntü oluşturmasını istediğini gösteriyor.

Paylaşan: @luokai

Yaptıkları tartışmalar

Yeni özellikler, ChatGPT Enterprise planının sunduğu bazı ofis özelliklerini bağımsız bireysel chatbot aboneliğine getiriyor gibi görünüyor.

Ancak yeni özelliklerin betadan ne zaman çıkacağı bilinmiyor. Bu konuyla ilgili gelecek açıklamaları dikkatle takip etmelisiniz.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Düşmanı yerine yanlış kişiyi vurdu, bakın kendini nasıl savunduDüşmanı yerine yanlış kişiyi vurdu, bakın kendini nasıl savundu
Olay yerine doğru ilerleyen 6 yaşındaki kız çocuğu yaşam mücadelesi veriyorOlay yerine doğru ilerleyen 6 yaşındaki kız çocuğu yaşam mücadelesi veriyor
Avrupa'da Instagram ve Facebook için yeni dönem!  İşte fiyatlarAvrupa’da Instagram ve Facebook için yeni dönem! İşte fiyatlar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking