Güncel Haberler

Her yıl dolup taşıyor! Türkiye’nin dört bir yanından gelip kumda şifa buluyorlar… Yoğun ilgi var

İlçe merkezinde yer alan, deniz kıyısından yaklaşık 100 metre kadar uzanan ve ana karaya bir köprüyle bağlanan plaj, sahilde küçük bir göl oluşturuyor. Şifalı olduğuna inanılan Kum Adası, her yıl özellikle 25-30 Ağustos tarihleri ​​arasında romatizmal hastalıkları olan kişiler tarafından büyük ilgi görüyor.

AĞUSTOS AYINDA DOLU

Çanakkaleli 68 yaşındaki Hikmet Topaloğlu, pandemi döneminden önce her yıl ağustos ayında Kum Adası'na geldiğini söyledi.

Bölgenin çok eski bir tarihe sahip olduğunu anlatan Topaloğlu, rahatsızlığı nedeniyle her yıl ağustos ayının son haftasında Kum Adası'na gelerek bacaklarını şifalı olduğu söylenen kuma gömdüğünü söyledi.

KUM ADASINDA ŞİFA BULUN

70 yaşındaki Seyfullah Akçay da 15 yıldır geldiği Kum Adası'nda şifa bulduğunu, 5-6 aydır bacaklarında hiçbir ağrı hissetmediğini belirterek, romatizmal rahatsızlığı olanlara gelmelerini tavsiye etti.

Ekran görüntüsü 08-28-2024 145831

Kum Adası'nda şifa bulan vatandaşlardan 53 yaşındaki Nuray Aslan, 5 yıldır şifa bulmak için Kum Adası'na geldiğini, ağrılarına iyi geldiğini, şifa bulmak için buraya gelen birçok insanla tanıştığını söyledi. .

8 yıldır Kum Adası'na geldiğini belirten 66 yaşındaki İbrahim Bağkazar, “Eşimin ayakları ve kollarında ağrı olduğu için gelip burada kalıyoruz. Kumda da şifa buluyoruz.” dedi.

(AA)
Bu içerik Nilgün Akbıyık tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom