Güncel Haberler

İsmail Kartal’dan Okan Buruk’un kendisine yönelik yaptığı göndermeye cevap niteliğinde paylaşım! Boğazlı kazağı olay olmuştu…

Geçtiğimiz günlerde katıldığı programda eski F.Bahçe teknik direktörü İsmail Kartal'a gönderme yapan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Arka arkaya maç kazandığınızda şans getirsin diye kıyafetlerinizi değiştirmiyor musunuz?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Bu artık geçmişte kaldı. Galatasaray'a geldiğimde bitti ama zaman zaman oluyor. Beyaz balıkçı yaka kazak giymiyorum.”

GÖMLEĞİ ÜNLÜ OLDU

İsmail Kartal, F.Bahçe'de teknik direktörlük yaptığı dönemde, kızının kendisine hediye ettiği beyaz kazağı maçlarda şans getirmesi için giydiğini belirtti. Daha sonra Kartal, Okan Buruk'un referansına yanıt olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

CEVAP OLARAK PAYLAŞIN

Ekran görüntüsü_13

Kartal, geçen sezon F.Bahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ettiği ve rakibinin şampiyonluk kutlamalarını bir hafta ertelediği maçtan bir fotoğraf paylaştı. İlginç bir şekilde tecrübeli teknik adam, galibiyet fotoğrafında kazak değil tişört giyiyordu.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber