Güncel Haberler

Okan Buruk basın toplantısında gergin anlar yaşadı! ”Sussunlar da konuşalım!”Galatasaray

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

OKAN BURUK ÇEK BASININA TEPKİ VERDİ

Basın toplantısının başında sessizliğin olmamasına tepki gösteren Okan Buruk, Çek gazetecilere dönerek, “Sizi buraya getiriyoruz, isterseniz konuşabilirsiniz. Onlar sussunlar konuşalım.” dedi.

“MAÇ BOYUNCA SEVİYEMİZİN ÇOK ALTINDA OYNADIK”

“Maç boyunca seviyemizin çok altında oynadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Çok mücadele ettiler ve hak ettikleri galibiyeti aldılar. Çok top kaybettik. Baskı olmadığında top kaybettik. Bunu yapmamızın birçok sebebini sıralayabilirim. Maçı kaybettik ama her şeyden önce baskı yapmadan yaptığımız top kayıpları rakibe neden oldu” dedi. Maç boyunca seviyemizin çok altında oynadık.”

“Haraslin de soyunma odasında yanımıza gelerek özür diledi”

Ekran görüntüsü_2

“Maçtan sonra yaşananlardan dolayı özür dilemek istiyorum. Haraslin soyunma odasında yanımıza gelip özür diledi. Ben de ona sarıldım ve onu tebrik ettim.”

“TAKIM OLARAK KAYBETTİK”

GG-ddsfWsAA3Z_2

“Transferin son günlerinde Sacha Boey ayrıldı. Kulüp için önemliydi. Boey’in yerine transferi yaptık ama oyuncumuz sakatlandı. Angelino’nun devam edip etmeyeceğini az çok belliydi ama” kalkış gecikti. Başkanımız ve yönetim kurulumuz her zaman çaba sarf etti. Avrupa listesi kapandıktan sonra almak zorunda kaldık. Önceki ilk maçında da benzer bir 11 yapmıştı. Kaan’ın sakatlıksız oynaması performansı etkiliyor. “Kulüpte yedek oyuncu yok. Bu bir takım oyunu. Kaybetmemizin nedeni sahadaki oyuncular değildi, takım olarak kaybettik. Birçok pozisyon kötü.” Bugün oynadı. Bu benim sorumluluğum. “

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sparta Prag maçının ardından saha bir anda karıştı!Sparta Prag maçının ardından saha bir anda karıştı!
F.Bahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki olası rakipleri açıklandı!F.Bahçe’nin UEFA Konferans Ligi’ndeki olası rakipleri açıklandı!
Galatasaray Avrupa'ya veda etti...Galatasaray Avrupa’ya veda etti…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking