Güncel Haberler

Ormanlık alanda cesedi bulunmuştu! Erdal Sakız cinayetinde tutuklu karı-koca hakkında karar

19 Kasım 2022’de meydana gelen olayda, Karasu’nun Kurudere ilçesinde evinden aracıyla ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan evli üç çocuk babası Erdal Sakız, ailesinin ihbarı üzerine aranmaya başlandı. . Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından her yerde aranan Erdal Sakız, Kurudere İlçesi ile Hendek İlçesi sınırı arasındaki Çamdağı ormanlık alanda aracında başından tüfekle vurulmuş halde bulundu. Konuyla ilgili başlatılan soruşturmada Sakız’ın arkadaşı EK, eşi LK ve oğlu SK, çıkarıldığı mahkemece gözaltına alınarak tutuklandı. Bu konuda açılan davada Cumhuriyet Savcısı, mütalaasıyla sanık EK ve eşi LK hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ederken, suça karışan reşit olmayan SK’yi de beraat ettirdi.

  1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bugünkü duruşmaya tutuklu ve tutuklu olmayan sanıklar, müştekiler ve parti avukatları katıldı. Evrakların tescil edilmesinin ardından başlayan duruşmada sanıklar esasa ilişkin son savunmalarını sundu.

“OLAY SUÇ ÖRGÜTLERİ TARAFINDAN İŞLENMİŞTİR…”

Tutuksuz yargılanan ve suça sürüklenen çocuk SK, şunları söyledi: “Bu görüşü kabul etmiyorum. Duruşmadaki beyanlarım doğrudur. Kurbanla hiçbir sorunum yok. Kurbanın düşmanları eşi, oğlu ve sevgilisidir. İddia edilen olayda evde değildim ve hiçbir şey görmedim. Kurbanı öldürenler dışarıda yürüyor. Olay suç örgütleri tarafından işlenmiştir ve suçlu ailemdir. “Beraatımı istiyorum” dedi.

AW142779_02

“İŞLEMEDİĞİMİZ BİR SUÇU KABUL ETTİM”

Tutuklu sanık LK, şunları söyledi: “Gözaltında kaldığımız 3 gün boyunca derdimizi anlatmaya çalıştık. Bir avukat geldi ve yapmamız gereken ifadeleri bize anlattı. Eğer ifadeleri söylemezsek eşim, oğlum ve benim ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılacağımızı, bebeğimin ise yetimhaneye gönderileceğini söyledi. “Çocuklarımın başına geleceklerden korktuğum ve YD ve ES’in tehditleri nedeniyle işlemediğimiz bir suçu itiraf ettim” dedi.

AW142779_03
Sanık tutuklu EK, şunları söyledi: “Gözaltındayken imzaladığım ifadeler ayrı ayrı eşim, oğlum ve benim baskımla alındı. Bunu kabul etmiyorum. Detaylı açıklama yapılmasını ve soruşturma başlatılmasını talep ediyorum. Mağduru ben ve ailem öldürmedik, düşmanları ES, ED ve N. Erdal Sakız’la kardeş gibi yaşadık. Fındık olayına ilişkin herhangi bir husumetle karşılaşmadık. Avukatlarıyla birlikte delilleri karartıyorlar, suçu bize atıyorlar, mahkemeyi yanıltıyorlar. Cenazesinin Hendek ilçesinde bırakılmasının nedeni kolluk kuvvetlerini yanıltmaktı. Karasu’da bırakılsaydı kolluk kuvvetleri düşmanlarını daha erken yakalayacaktı. Polisi kandırmak için Hendek ilçesi ormanlık alanına bıraktılar. Planlıydı, Erdal Sakız’ı ben öldürmedim, tam tersine sahiplendik. “Tahliyemi ve beraatımı istiyorum” dedi.
Mahkeme, tutuksuz yargılanan SK’nin beraatına, sanık EK ile eşi LK’nin ise “kasten adam öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. (İHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Komiser, polis olan eski karısını vurarak öldürdü!Komiser, polis olan eski karısını vurarak öldürdü!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık tasarısını Meclis'te değerlendirdi!Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık tasarısını Meclis’te değerlendirdi!
Trump davasında ilk duruşma açıklandı!  Trump davasında ilk duruşma açıklandı! Yetişkin film yıldızı için “Parayı susturun”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking