Güncel Haberler

Ucuza toplayıp aroma ve boya katıp satıyorlarmış! 250 litre ele geçirildi

Eskişehir İl Jandarma Müstakil Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Komutanlığı (KOM) Müdürlüğü ve Çifteler Jandarma Bölge Komutanlığı ekiplerince yapılan incelemelerde, Eskişehir merkezde ikamet eden zanlının endüstriyel tatlar ve renklendiriciler kattığı belirlendi. ürüne. Palm, pamuk, soya ve benzeri bitkisel yağların piyasadan ucuza temin edildiği, sahte zeytinyağı üretip sahte ve sahte markalar basarak piyasaya sürdükleri bilgisi edinildi.

250 LİTRE SAHTE ZEYTİNYAĞI ELE GETİRİLDİ

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Çifteler İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yapılan yol kenarı kontrolünde şüphelinin aracında 250 litre sahte zeytin yağı ele geçirildi. İl Tarım/Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheliye idari yaptırım uygulandı.

PİYASA DEĞERİ 150 BİN TL

Yapılan incelemede ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin 150 bin TL olduğu öğrenildi. Şüpheli hakkında Eskişehir Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. (İHA)

Bu içerik Hande Dağ tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
5 ülkeye büyükelçi atandılar!5 ülkeye büyükelçi atandılar!
İsmail Saymaz ve Ersan Şen canlı yayında tartıştı! İsmail Saymaz ve Ersan Şen canlı yayında tartıştı! “Bir saattir konuşuyor muyuz?” bir heyecana neden oldu.
Kuveyt Emiri parlamentoyu feshetti!Kuveyt Emiri parlamentoyu feshetti!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking