Güncel Haberler

Panathinaikos’a imza atan Fatih Terim ilk transferini Süper Lig’den yaptı bile! Beşiktaş’ın istediği oyuncuyu 1 günde ikna ettiler

Panathinaikos’un yeni teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye’den ilk transferini gerçekleştirdi. Trabzonspor’la sezon sonunda sözleşmesi sona eren Bakasetas’la prensipte anlaşmaya varan Yunan ekibi, kırmızı-lacivertli takımı ikna etmeyi başarırsa devre arasında bu işi bitirmek istiyor.

ÜCRETSİZ SEZON SONU

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Panathinaikos’a bedelsiz transfer olacak olan Bakasetas’a cüzi bir ücret teklif eden Yunan ekibi, bekledi. Yunan ekibi, Beşiktaş’ın ısrar ettiği oyuncuyu bir günde ikna ederek, vakit kaybetmeden başka roller için çalışmalara başladı.

TRABZONSPOR DEĞERLENDİRECEK

Ekran_1

Sezon sonunda oyuncusunu satmak istemeyen Trabzonspor, Panathinaikos’un transfer teklifini kabul ederse transfer dönemi açılır açılmaz Bakasetas Panathinaikos’a transfer olacak. Bordo-mavililer bu teklifi kabul etmezse Bakasetas sezon sonunda Panathinaikos’a bedelsiz imza atacak.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
TFF Fair Play Ödülleri sahiplerini buldu!TFF Fair Play Ödülleri sahiplerini buldu!
Terim ilginç bir tesadüfü herkesle paylaştı!  ''Fiorentina'da çalıştığımda...''Terim ilginç bir tesadüfü herkesle paylaştı! ”Fiorentina’da çalıştığımda…”
Transfer yasağı alan Samsun'dan ilginç hamle!Transfer yasağı alan Samsun’dan ilginç hamle!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking