Güncel Haberler

Hanımın Çiftliği’nin Gülizar’ı Evrim Solmaz’ın son hali şaşırttı! Gören bir daha baktı

Kanal D’nin bir döneme damgasını vuran Hanım Çiftliği dizisinde Gülizar karakterine hayat veren Evrim Solmaz, güzelliğiyle bakanları büyülüyor. Ünlü oyuncunun paylaşımları çok sayıda yorum ve beğeni alıyor.

Evrim Solmaz’ın son dönemlerin popüler dizisi Hanım Çiftliği’nde Mehmet Aslantuğ’un canlandırdığı Muzaffer’le banyo sahnesi ortalığı karıştırdı. Ünlü oyuncu yıllar geçtikçe güzelliğini daha da artırdı.

t3

1972 yılında Ankara’da doğan Evrim Solmaz’ın rol aldığı diziler arasında Umutsuz Ev Kadınları, Yabani Gül, Yürek Yaralı, Zengin ve Fakir yer alıyor.

sa1

Ünlü aktör; Semaver Kumpanya, Jazz Cafe gibi organizasyonlarda sahne gösterileri yaptı, caz şarkıcılığı yaptı ve dans, folklor, modellik, binicilik ve oyunculuk eğitimleri aldı.

h2

Güzel oyuncunun fotoğraflarına Instagram kullanıcıları şu yorumu yaptı: “Hanım Çiftliği dizisindeki oyunculuğunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Çok iyi rol yaptınız. Muzaffer Dinçarslan’ı anladım ama Berber Reşit ne lan! Hala beni rahatsız ediyor…” , “Ah kaç yaşındayım! Umutsuz Ev Kadınları Zeliş! Her baktığımda çok güzeldi. Biz sana bayılıyoruz!”, “Sana bayılıyorum kadın. Sen benim idolümsün!” gibi yorumlar yaparak hayranlığını dile getirdi.

h3

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ne kadar öpücüklü olduğunu söyledi!  'Hemen yapışmıyor, berbat...'Ne kadar öpücüklü olduğunu söyledi! ‘Hemen yapışmıyor, berbat…’
İddialı pozlarını ardı ardına paylaştı!  Dekolteli dekoltesiyle nefesimizi kesti  İddialı pozlarını ardı ardına paylaştı! Dekolteli dekoltesiyle nefesimizi kesti
Diziye veda etti!  Cenazesinde bakın ne yaptı  Diziye veda etti! Cenazesinde bakın ne yaptı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking