Güncel Haberler

Seçil Erzan ve Bahar Candan koğuşta kavga etti! Sinir krizi geçirip revire kaldırıldı

Nihal-Bahar Candan ve bankacı Seçil Erzan kardeşler, Silivri'deki Marmara Cezaevi'nin 9'uncu koğuşunda birlikte kalıyor. Nihal Candan'ın cezaevinden çıkmasının ardından Erzan ve Bahar Candan yalnız kaldı.

Post gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'in haberine göre; Kardeşinin serbest bırakılmasının ardından psikolojisi bozulan Bahar Candan, hücre arkadaşı Seçil Erzan ile tartıştı.

HAKARETLER VE CİDDİ TARTIŞMALAR

İddiaya göre Bahar Candan, daha önce iyi anlaştığı Seçil Erzan ile tartışmaya başladı. Sözlü tartışmalar ağır hakaretlere dönüştü. Bahar Candan, “Dolandırıcı” diye bağırarak Seçil Erzan'ın yanına yürüdü. Seçil Erzan'ın “Siz de aynı suçtan buradasınız” cevabını vermesi üzerine Bahar Candan sinir krizi geçirdi.

Her ikisi de revire götürüldü. Avukatları hücrelerin ayrılması için dilekçe verdi. Polis ekipleri önce çifti sakinleştirdi, ardından Erzan'ın şikayetiyle ilgili tutanak tuttu.

SIK UYARILAR ALIN

Bahar Candan'ın, aynı koğuşta bulunan kız kardeşi Nihal Candan'ın sağlık nedenleriyle tahliye edilmesinin ardından Seçil Erzan ile sürekli tartıştığı için cezaevi yönetiminden sürekli uyarılar aldığı da öğrenildi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
'Dilan Polat çıktı' dedi, soruşturma açıldı! Yayına yetişemedim… Bomba açıklama
Yeni yaşınızı kutlayın!  Pasta viral olduYeni yaşınızı kutlayın! Pasta viral oldu
Aşk kısa sürdü!  Neden diye sorulduğunda...  Aşk kısa sürdü! Neden diye sorulduğunda…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom