Güncel Haberler

SON DAKİKA | ‘Sonu iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama ‘Cumhur İttirafı tarihi fırsat penceresi açtı’

En son haberler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti il ​​başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Anti-demokratik güç odaklarına hiçbir zaman boyun eğmedik. Aziz Milletimizin yanında durarak FETÖ alçaklarını yerlerine koyduk. Darbecileri, hainleri, kan ve nefretle gözleri kör olmuş herkesi bir anda mağlup ettik. Zaferlerimizle tevazumuzu da artırdık. Bu zorlu süreçte milletimizin çizdiği yoldan bir an bile sapmadık. bir mücadele, gençlerimizi hayatlarının baharında teröristler tarafından şehit ettirdik. Her ölüm gibi bu arkadaşlarımızın ölümü de zamansız ve zamansız oldu ve yüreklerimizde yakıcı bir ateş bıraktı, hepsine acıdım.

Türkiye'ye hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz.

“BU SON, İNSANLARIN GÖRÜNTÜLEDİĞİ ŞEYTANLAR KADAR BAĞIŞLANABİLİR BİR ÖLÜM OLDU”

Milletin çocuklarını hizmet ve hayır işi olarak kullananların sonu, tarihte insan kılığına giren diğer şeytanların ölümü kadar onursuz bir ölüm oldu.

Bütün çabalarımıza rağmen bu hainler ne yazık ki efendilerinin eteklerine yapışarak Türk adaletinden kaçmayı başardılar. Hak ettikleri insanların işlediği suçların, döktükleri şehit kanlarının hesabını vermeden bu dünyadan gittiler. Ama ilahi adaletten kaçamayacaklar. Allah'ın cezası çok şiddetlidir. Rabbimiz bu vatana, bu millete verdikleri zararın hesabını bu hainlerden teker teker soracaktır. FETÖ tamamen tasfiye edilene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Devletimizin tüm kurumları, hem ülkede hem de dünyanın en ücra köşesinde FETÖ sırtlan sürüsüne mutlaka ses verecektir.

15 Temmuz gecesi bağımsızlığımız ve istikbalimiz uğruna şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Hain liderin ölümüyle şehit ailelerimizin yürekleri bir miktar serinledi, gazilerimiz bir nebze olsun teselli buldu, Türkiye'ye ihanet edenlerin akıbetinin ne olacağı ortaya çıktı.

Türkiye'nin kaybetmesine neden olacak bir denklemin, kişisel hesabın içerisine girenleri bu millet asla affetmeyecektir.

Seçimlerin ufukta görünmediği önümüzdeki 3,5 yılı, ülkemiz ve milletimiz için bir eylem seferberliğine dönüştürmeye çalışıyoruz.

Umudumuz siyasette yeni ve temiz bir sayfanın açılmasıdır. Milletimizin siyasi aktörlerden beklentisi budur. Eski Türkiye'nin beceriksiz siyasetçilerinin bu iklimi bozmasına izin vermemeliyiz. Sokak gerilimi ve siyaset, sadece başvuranlara değil, tüm ülkeye ve millete zarar verecektir. İktidar veya muhalefet fark etmeksizin hepimizin, kayıkçılar arasında ülkeye faydası olmayan tartışmalara, çatışmalara, kavgalara önem vermemesi önemlidir. Doğru olmadığını düşündüğümüz konuları elbette eleştireceğiz ve elbette bize güvenenlerin haklarını, kanunlarını savunacağız.

Coğrafyamızın içinde bulunduğu tehlikeli durum, siyasetçiler olarak hepimizi daha sorumlu ve onurlu davranmaya teşvik ediyor. İsrail'in Gazze'de yaktığı ve şimdi de Lübnan'a getirdiği ateş gün geçtikçe sınırlarımıza yaklaşırken, biz de ev cephemizi güçlendirmeye çalışıyoruz.

İstiklal Marşımızla sorunu olanlara, demokrasimize zarar verenlere veda etmiyoruz. Şiddeti yüceltenlere, şiddeti adalet aramanın bir yolu olarak görenlere tahammül edemeyiz.

Umuyoruz ki Cumhur İttifakının açtığı tarihi fırsat penceresi kişisel hesaplara kurban edilmeyecektir.

Türkiye'nin geleceğinde teröre ve onun gölgesine yer olmadığını herkesin anlamasını bekliyoruz.

YENİDOĞAN ÇETELERİNE İNCELEME

Çete operasyonu gündemde. Yeni gündeme gelmesine rağmen soruşturma bir buçuk yıl önce başladı. Şikayet üzerine bakanlığımız ve il sağlık müdürlüğümüz harekete geçiyor. Bant teknik ve fiziksel olarak izlenmektedir. Titiz soruşturmaların ardından çete liderleri tutuklandı. 47 şüpheliden 22'si cezaevinde.

Hiç kimse sağlık ordumuzu suçlayamaz. Birkaç çürük elma yüzünden sağlık camiamızın etkilenmesine izin vermeyeceğiz. Dışarıda para hırsından dolayı 12 çocuğumuzu öldürmeye çalışan insan karşıtı bir çete var. Bu barbarlığı yapanlar, işledikleri suçlardan en ağır şekilde hesap vereceklerdir. Konuyu bizzat takip edeceğim. Bakanlarımızla görüşmemde gerekli talimatları çok net bir şekilde verdim.

Masum çocukların hayatlarıyla oynayan bu canilerin bir daha gün ışığına çıkmaması için Başkan olarak bizzat bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğim. Para hırsı içindeki fırsatçıların sistemi içeriden ve dışarıdan sabote etmesine izin vermeyeceğiz. “12 masum insanın ölümüne sebep olan kişi veya sağlık kuruluşu hakkında gecikmeksizin adli ve idari işlem başlatılmaktadır.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber