Güncel Haberler

Aile’nin Cihan’ı Nejat İşler adına sahte hesap açanlara verdi veriştirdi! “Mahkemelik olmanızı istemem”

Son zamanların en popüler isimlerinden Nejat İşler’in başı, adına açılan sahte hesaplarla dertte. Paylaşımların boyutunun çevresindekileri rahatsız edecek boyuta geldiğini açıklayan ünlü oyuncu, sosyal medyada isyan etti.

EKRANLARIN ARANAN YÜZÜ

Türk film ve dizi sektörünün aranan isimleri arasında yer alan Nejat İşler, son dönemde Show TV’de yayınlanan Aile dizisiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Aile dizisinde Cihan Soykan karakterini canlandıran ünlü oyuncu, performansıyla seyirciden maksimum oy almayı başardı.

nejatisler-aile-dizi-cihan122

“İLK İŞ GÜNÜNE KADAR…”

Sosyal medyayı çok aktif kullanmayan Nejat İşler, son paylaşımıyla gündem oldu. Ünlü oyuncu, kendi adına birçok sahte hesap açıldığını ve sanki kendisi yazıyormuş gibi paylaşımlar yapıldığını belirterek bu duruma isyan etti.

Nejat Works'ün hastane tazminat talebine yanıtı paylaşılıyor

@nctisler kullanıcı adı altında yaptığı paylaşımda şunları yazdı: ‘Sosyal medyada adıma hesap açan tüm sahte hesaplara hitap ediyorum ve yazıyormuş gibi yazıyorum. Lütfen hesaplarınızı bir sonraki iş gününe kadar kapatın. Çünkü ırkçı söylemler artık sadece bana değil çevremdekilere de zarar vermeye başladı. Biraz vicdanınız varsa kapatın hesapları. Dava edilmeni istemiyorum. “Nejat İşler” yazdı.

GCnB318WEAMPZxL

Instagram hesabındaki paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Nejat İşler’in Instagram hesabı @nctisler’de 188 bin takipçisi bulunuyor.

aynı-kötü şeyler-yine-hastanede-alkolden-burnundan-burnuna-parmaklarını-kestiği-1694756354267

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Büyük skandal!  Hande Erçel, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını paylaştı!  Suudi marka anlaşmayı feshettiBüyük skandal! Hande Erçel, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını paylaştı! Suudi marka anlaşmayı feshetti
İstanbul'dan ayrılarak 40 milyon TL'lik ev aldı!  İşte lüks evden karelerİstanbul’dan ayrılarak 40 milyon TL’lik ev aldı! İşte lüks evden kareler
Lüks villasından paylaştı! Lüks villasından paylaştı! “Yıllara meydan oku”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking