Güncel Haberler

Ev sahibi ’16 aydır kira ödemiyor’ diyerek isyan etti! Pucca’dan yanıt geldi

Pucca lakaplı fenomen yazar Selen Pınar Işık, sahibine dava açtı. Işık’ın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer, sosyal medya fenomeninin 16 aydır kira ödemediğini söyledi.

İki buçuk yıldır “Pucca’nın” evinde kiracı olarak yaşadığını söyleyen Jale Tuncer, “Allah aşkına bir hastalık oluştu” diyerek, “Pucca”nın kirayı ilk kez çok eksik veya geç ödediğini iddia etti. yıl 16 ay kira ödemedi ve eve zarar verdi.

Dava açtığını ve mahkemedeki yargılamanın 12 aydır sürdüğünü de söyleyen evin sahibi Jale Tuncer, evin Nişantaşı’nda 3+1 olduğunu ve kiranın 2023’te 10 bin 500 olacağını sözlerine ekledi.

pucca'nın açıklaması 1

Pucca ise hakkındaki iddialar karşısında sessizliğini bozarak şunları söyledi: ‘Yaklaşık bir buçuk yıldır ekonomik olarak ben değil ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Hem ev sahipleri hem de kiracılar mağdur durumda. Evet, milyonlarca kişi gibi ben de kirayı ödemekte zorlanıyorum, yaşadığım zor günleri beni takip edenler zaten biliyor. “Oğlumun başına gelen talihsiz kaza nedeniyle yaşadığım ekonomik sıkıntıların arkasına saklanmak istemiyorum ama zor günlerdi…” dedi.

pucca açıklaması 2

Pucca ayrıca evi tahliye ettiğini ve davanın devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti: ‘Yargı sürecimiz devam ediyor. “Sizi meşgul ettiğim için kişisel olarak özür dilerim” dedi.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Survivor yarışmacıları ne kadar kazanıyor?  Bomba iddiası... Survivor yarışmacıları ne kadar kazanıyor? Bomba iddiası…
Umreye gitti! "Tekrar gelme şansım oldu" Umreye gitti! “Yeniden gelme şansım oldu”
Cesur pozlarını paylaştı!  Sosyal medyayı salladıCesur pozlarını paylaştı! Sosyal medyayı salladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom