Güncel Haberler

Hollanda’nın hocası haddini biraz aştı! ”Türkiye küçük bir futbol ülkesi”2024 Avrupa Şampiyonası

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Berlin Olimpiyat Stadı'nda Hollanda'ya 2-1 mağlup olan milli futbol takımı, turnuvaya veda etti. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman, “Bunun tüm ülke için özel bir duygu olduğunu düşünüyorum. Gerçekten gurur duyacağız. Bu akşam biraz zorlandık ama bu bizim için basit bir başarı değildi” dedi. biz.” dedi.

“Türkiye küçük bir ülke”

Koeman, “Büyük bir futbol ülkesi olduğunuzda ve büyük bir turnuvada oynadığınızda kazanacağınızı düşünürsünüz. Rakibiniz küçük bir futbol ülkesi olsa bile mücadele etmek zorundasınız, mücadele etmek zorundasınız.” dedi.

“FİNALDE İSPANYA'YI İSTİYORUM”

2024-07-06T190635Z_1750872096_UP1EK761H2XYQ_RTRMADP_3_CALCIO-EURO-NLD-TUR-REPORT

Finalde hangi takımı tercih edeceğiniz sorulduğunda Koeman, “Öncelikle yarı finali kazanmak için mücadele edeceğiz. Çarşamba akşamı iki büyük ülke arasında büyük bir mücadele olacak. Tarihsel olarak iki ülke bana karşı mücadele etti. İspanya gibi finale çıktı çünkü Fransa ile aynı gruptayız, “Öncelikle yarı finale hazırlanmamız lazım” diye yanıtladı.

Hollandalı teknik adam, milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu hakkında şunları söyledi: “Çok iyi oynayan bir oyuncu. Bu karar oyuncuya kalmış. Bu akşam kendisine başarılar diliyorum.”

Euro 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Mourinho sistemi üzerinde adım adım çalışıyor!Mourinho sistemi üzerinde adım adım çalışıyor!
''Türk milletine ceza verilmiştir''''Türk milletine ceza verilmiştir''
Okuyucular inanamıyor!  Hiç gol yemeden yarı finale yükseldiler.Okuyucular inanamıyor! Hiç gol yemeden yarı finale yükseldiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking