Güncel Haberler

SON DAKİKA | Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı hakkında soruşturma! ‘Tetikçi müfettiş’ çıkışı olay olmuştu

Son dakika haber: Nevşehir Başsavcılığı, devletin yetkili başmüfettişi için “tetikçi ve kelle avcısı” ifadelerini kullanan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı hakkında soruşturma başlattı.

Gazeteci Burak Doğan, söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

RASIM ARI NE DEMİŞTİ?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ağırlayan Rasim Arı, İmamoğlu ile ortak yönleri bulunduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Başkanımla aslında pek çok ortak noktamız var. İlk ortak noktamız ikimizin de iki kez kazanmış olmamız. En önemli şeydi bu yüzden benim için çok değerli. Bir diğer husus da ikimizin de Trabzonlu olması. Eşim Melek Hanım bildiğiniz gibi Trabzonlu. Bu nedenle başkanımın burada olması benim için çok değerli. Bir diğeri de Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında Türkiye Belediyeler Birliği Konseyi'nde birlikte olmamızdır. En önemli ve kıymetli ortağımız, tetikçi müfettiş tarafından tehdit edilen iki belediye başkanı olmamızdır. Demokrasi açısından iki sınavı başarıyla geçti, daha doğrusu bu halkın başarısıdır. Bütün bunları mümkün kılan kişi ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dur. “Milletin iradesiyle Anadolu'nun göbeğinde zor bir görevi başarmış bir belediye başkanı olarak, bu kadar ortak noktamız olan ve kardeşim dediğim belediye başkanım Ekrem'i ağırlamaktan gerçekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom